Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN TAŞTAN; “DAYANIŞMAYI DAHA DA BÜYÜTECEĞİZ..”

Kaymakamından belediye başkanına Çekmeköy’ün

Kaymakamından belediye başkanına Çekmeköy’ün tüm yerel yöneticilerini ve hemşerilerini iftar sofrasında buluşturan Erzurumlular Derneği, farkını gösterdi. Yardımlaşma noktasında pandeminin en zor günlerinde bile boş durmadıklarını anlatan Başkan Niyazi Taştan, “Dostluk ve dayanışmayı hep birlikte büyütmeye devam edeceğiz” dedi.

Geçtiğimiz iki yılda malum pandemi kısıtlamaları nedeniyle yapılamayan iftar davetleri, bu yıl salgın sürecinin gevşemesiyle bir nebze daha yoğun gerçekleşiyor. Yerel yönetimler, siyasiler, STK’lar ve iş dünyasının iftar davetleri önemli buluşmalara ev sahipliği yapıyor. Çekmeköy’de de dün akşam Erzurumlular Derneği’nin iftar daveti ilçe kamuoyunu bir araya getirdi. Bütün ilçe yöneticileri, muhtarlar ve çok sayıda hemşerinin katılımıyla bereketlenen iftar sofrası Çekmeköy’de Dadaşlar diyarı Erzurum’un farkını bir kez daha gözler önüne serdi.

Kaymakam Resul Çelik, Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Özkaya, Ak Parti İlçe Başkanı Akın İlhan, İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Oğuz Namlı, İlçe Müftüsü Vehbi Akşit, İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Bayrak, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar, işadamları ve çok sayıda hemşerinin katıldığı iftar davetinde Erzurum’un meşhur Cağ Kebabı ikram edildi. Kuran-ı Kerim okunması ve dualar eşliğinde açılan oruçların ardından konuklarına bir teşekkür konuşması yapan Dernek Başkanı Niyazi Taştan, birlik ve beraberlik ayı Ramazan’ın önemine değindi.

Dernek olarak yaptıkları çalışmaları özetleyen Niyazi Taştan, onlarca öğrenciye burs verdiklerini ve ihtiyaç sahibi yüzlerce aileye maddi destekte bulunduklarını kaydetti. Kamuoyuna duyarlı olduklarını ve toplum yararına çalışmalar yaptıklarını ifade eden Taştan, “Özellikle pandeminin en zor günlerinde yaptığımız yardım ve desteklerde katkılarını esirgemeyen tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. Erzurumlular her yerde olduğu gibi Çekmeköy’de de birlik ve beraberlik içerisinde dostluk ve dayanışmayı büyüterek yol yürümeye devam edecek” dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Poyraz da yaptığı konuşmada mübarek Ramazan ayının önemine vurgu yaptı. Dayanışma ve yardımlaşmaya sundukları katkı ve destek için Erzurumlu hemşerilere teşekkür eden Başkan Poyraz, “Niyazi başkan burslardan yardımlara bir çok faaliyetten bahsetti. Her bir çalışmanın, emeğin ayrı bir kıymeti, karşılığı var hiç şüphesiz. Birlik ve beraberliğiniz daim olsun” şeklinde konuştu.

 

Reklamı Geç