Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN TÜRKMEN DARBE DAVALARI İÇİN SİLİVRİ’DE..

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve belediye meclis üyeleri devam eden darbe davalarını takip etmek amacıyla Silivri’ye gitti.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, belediye meclis üyeleri ve bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle birlikte  15 Temmuz darbe davalarını takip etmek amacıyla Silivri’ye gitti.   Üsküdar Belediyesi ayrıca Silivri’de darbe davalarını takip etmek isteyen vatandaşlar ve sivil toplum kuruluşları için araç tahsis ederek vatandaşları her gün Silivri’ye götürme kararı aldı.

Darbe sürecinde Üsküdar’da yoğun çatışmaların olduğunu belirten Başkan  Türkmen, “15 Temmuz Şehitler Köprüsü başta olmak üzere Çengelköy’de Altunizade’de Acıbadem’de çok kalleş saldırılara maruz kaldık. Dolaysıyla bizim yapılanları unutma gibi lüksümüz olamaz. Bu dava topyekun milletin davasıdır. Bu davaya hep birlikte sahip çıkmak ve hainlerin hak ettikleri cezayı fazlasıyla adlılarını görmek hepimize nasip olur. Toplumun hassan konusunun gündemde kalması bizim hedefimizdir. Biz de Üsküdarlılar olarak her gün Üsküdar’dan Silivri’ye davayı takip etmek isteyenlere yönelik özel araç tahsis ediyoruz. Bugün de Üsküdar’da meclis üyelerimiz, çalışma arkadaşlarımız ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerimizle Silivri’ye yola çıkıyoruz. Davayı takip edeceğiz. Bizim davamız var hainlerle kalleşlerle alçaklarla davamız var ve hiç bitmeyecek. Bu coğrafya hiçbir zaman fitneye yer vermemiştir ve vermeyecektir” dedi.

Başkan Türkmen yaptığı açıklama sonrasında otobüse binerek belediye meclis üyeleri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle  Silivri’ye hareket etti.

Reklamı Geç