Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN TÜRKMEN; “HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLMAYA DEVAM EDECEĞİM..”

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Bugün itibariyle mazbatamızı almış bulunuyoruz. Üsküdar Belediye Başkanı sıfatımızla bize oy veren, vermeyen bütün Üsküdarlıların belediye başkanı olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

31 Mart Yerel Seçimlerinde rakiplerini geride bırakan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar İlçe Seçim Kurulu’na giderek yeni dönem için hak ettiği mazbatasını aldı ve oradan da Üsküdar Belediyesi önüne gelerek kendisini bekleyen kalabalık toplulukla buluştu. Mazbata törenin de AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Adem Kaan Pehlivan da hazır bulundu.

Başkan Hilmi Türkmen, Üsküdarlıların alanı doldurduğu törende kendisinden önceki belediye başkanlarını saygıyla yad ederek konuşmasına başladı. “Bu görevlerin hepsi geçici” diyen Türkmen; “Aslında geçici olan görevlerimizle birlikte ömrümüz de geçici. Hayat fani, göz açıp kapayıncaya kadar vakit geçiyor. Geriye doğru 5 yıla şöyle bir baktığımızda diyoruz ki: ‘ne kadar da hızlı geçti’. Çok hızlı, çok zor ama hamdolsun çok bereketli bir 5 yılı geride bıraktık. Bu 5 yıllık süre içerisinde hamdolsun kalıcı eserler kazandırmanın huzurunu, mutluluğunu yaşıyoruz. Allah güzel eserlerin devamını yapmayı hepimize nasip etsin. Seçimlerde Üsküdarlılara ve vaat ettiysek fazlasını yapacağız” dedi.

Reklamı Geç