Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN TÜRKMEN KAPALI ÇARŞI VE MERKEZ ESNAFIYLA BULUŞTU…

Geçtiğimiz günlerde Üsküdar Esnaf

Geçtiğimiz günlerde Üsküdar Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi’nin düzenlediğini esnaf buluşmasında gündeme gelen esnafın belediye başkanı Hilmi Türkmen ile bir araya gelip taleplerini aktarma randevusu gerçekleşti. Kapalı Çarşı ve Merkez esnafı ile düzenlenen kahvaltı programına Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de katılarak vatandaşın isteklerini dinledi. 

Üsküdar Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Terlan Kaya’nın geçtiğimiz ay düzenlediği kahvaltılı esnaf buluşmasında gündeme gelen talep bugün gerçekleşti. Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’le buluşan Kapalı Çarşı ve Merkez esnafı beklentilerini dile getirdi. Kahvaltı öncesi vatandaşlara seslenen Başkan Türkmen, “Sevgili hemşehrilerim kahvaltı buluşmamıza iştirak ettiğiniz için teşekkür ediyorum, hoş geldiniz. Bu tarz buluşmalar ile vatandaşlarımızla tanışma, sorunları çözmek için bir fırsat elde ediyoruz. Biliyorsunuz ki Üsküdar sahili yeniden yapılandırarak Harem’den Üsküdar’a kadar yaklaşık 2 km’lik yaya yolları, bisiklet yolu ve dinlenme alanları düzenledik. Üsküdar’ı meydanlar şehri yapacağız. Üsküdar sahilden yeni belediye binamızın olduğu noktaya kadar olan bölümden bir meydan projesi daha ortaya çıkarttık. Eski belediyemizin olduğu noktaya da 1.000 araç kapasiteli bir otopark yapıyoruz. Aynı zamanda otoparkın üstüne de çok güzel bir meydan yapıyoruz. Gelecek 100 yıla Üsküdarımızın merkezi inşallah böyle şekillenecek” diye konuştu.

Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Terlan Kaya da yaptığı selamlama konuşmasında yerel yöneticiler ve yetkililerle esnaf arasında köprü görevi gördüklerini kaydetti ve esnafın taleplerini ilgili mercilere iletmeye devam edeceklerini ifade etti. Başkan Hilmi Türkmen, kahvaltı sonrasında vatandaşlarla tek tek ilgilenerek sohbet etti.

Reklamı Geç