Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN TÜRKMEN, ÜSKÜDAR’IN STK’LARI İLE BİRARAYA GELDİ..

İlçedeki sivil toplum kuruluşlarının

İlçedeki sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri ile istişare toplantısında bir araya gelen Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, belediye olarak yaptıkları hizmetleri değerlendirdi ve kendilerinden beklentileri dinledi.

Üsküdar’da hizmet veren Sivil Toplum Kuruluşlarının yetkililerini Üsküdar Belediyesi Yeni Hizmet Binası’nda ağırlayan Başkan Hilmi Türkmen, bugüne kadar yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgilendirme yaptı. Daha iyi hizmet sunabilmek ve birlik içinde yeni hedeflere ulaşmak için istişare toplantısına katılan tüm Sivil Toplum Kuruluşlarına teşekkür ettiğini dile getiren Başkan Hilmi Türkmen, “Üsküdar kadim bir geleneğin yeşerip yaşadığı ve gelecek kuşaklara her daim aktarılacağı önemli bir şehirdir. Yahya Kemal’in, İstanbul’un Fethi’ni gören şehir anlamını taşıyan ‘Bir Ulu Rüyayı Görenler Şehri Üsküdar’ adlı eseri vardır. Gerçekten de Üsküdar, İstanbul’un Fethi’nden 101 yıl önce Müslümanların anayurdu olmuş müstesna bir şehirdir. Mimar Sinan’ın en çok eserinin olduğu şehir Üsküdar’dır. Kız Kulesi, Çamlıca Tepesi ve Beylerbeyi Sarayı gibi birçok tarihi değerlerimiz Üsküdar’da bulunmaktadır” ifadelerini kullandı.

Konuşmasına bugüne kadar yapılan parklar, kültür merkezleri, sosyal tesisler, spor salonları, restorasyonlar, okullar, camiler, yurtlara ait bilgilerin paylaşımı ve yapılan kültürel çalışmaların aktarılmasıyla devam eden Başkan Hilmi Türkmen, Valide Sultan Gemisi, Nevmekan, Tebessüm Kahvesi, Çocuk Üniversitesi, Çocuk Akademisi, Gençlik Merkezi gibi projelerin tüm Türkiye’ye örnek olacak projeler olduğunu vurguladı.

Reklamı Geç