Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN TÜRKMEN’DEN ALEVİ VATANDAŞLARA CEMEVİ MÜJDESİ

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, AK Parti Milletvekili adayları Osman Boyraz ve Coşkun Koç ile birlikte Cumhuriyet Mahallesi’nde bir araya geldikleri alevi vatandaşlara cemevi müjdesi verdi.

turmcemeci3Üsküdar Gençlik Akademisi Merkezi’nde organize edilen yemekli toplantıya alevi vatandaşlar ve mahalle sakinlerinin yanı sıra farklı siyasi partilerden temsilciler de katıldı. Samimi bir sohbet ortamında geçen programda AK Parti İstanbul Milletvekili adayı Osman Boyraz ve Coşkun Koç masaları dolaşarak vatandaşlarla  yakından ilgilendiler. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, salonda bulunan vatandaşlara bir yandan birlik ve beraberlik mesajı verirken diğer yandan da alevi vatandaşlar için cemevi müjdesi  verdi.

turmcemeci2Başkan Türkmen, Üsküdar Belediyesi olarak dil, din, ırk, mezhep farkı gözetmeden herkese hizmet vermek gayesinde olduklarının belirtip, “Alevi vatandaşlarımızın inançlarını daha rahat yaşabilmesi için  her türlü desteği yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Daha önceki mahalle ziyaretlerinde bizden istenen cemevi yapılması talebini yerine getirmek için çalışma yapıyoruz. Şu an uygun bir yer araştırıyoruz. En kısa zamanda alevi vatandaşlarımızın istedikleri cemevinin temelini birlikte atacağız” diye konuştu.

turmcemeci1AK Parti Milletvekili Osman Boyraz, yaptığı konuşmasında, “İnanıyorum ki bundan sonraki süreçlerde de daha güzel günleri ülkemiz bekliyor. Özellikle şunu ifade edeyim. Bu ülkede doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine herkes birinci sınıf vatandaştır. Kimse düşüncesinden, renginden, teninden dışlanamaz. Kimse de teninden ve renginden dolayı da üstünlük sağlayamaz” dedi.

turmcemeci4

Reklamı Geç