Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN URGUN; “TÜM GÖNÜLDAŞLARIMIZI HEYECANIMIZI PAYLAŞMAYA DAVET EDİYORUM”

Kurucu İlçe Başkanı Ömer

Kurucu İlçe Başkanı Ömer Urgun ile Ümraniye’de teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren Mustafa Sarıgül Genel Başkanlığındaki Türk siyasetinin yeni oluşumu Türkiye Değişim Partisi’nde hareket her geçen gün artıyor. İstanbul genelindeki 39 ilçe arasında ilk resmi teşkilat binası açılışı 5 Şubat Cuma günü, 14.00’da TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’ün de katılımıyla Ümraniye’de gerçekleşecek.

Genel Başkan Mustafa Sarıgül liderliğindeki Türkiye Değişim Partisi’nin Ümraniye İlçe Teşkilatı’nda Kurucu Başkan Ömer Urgun ile çalışma temposu her geçen gün daha da yükseliyor. 5 Şubat Cuma günü saat 14.00’da Genel Başkan Mustafa Sarıgül’ün de katılımıyla İstanbul genelindeki 39 ilçe arasında ilk resmi açılışı yapacak olan Ümraniye Teşkilatı’nda hazırlıklar tamamlandı. Geçtiğimiz hafta TDP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Akgün, İstanbul İl Başkanı Yusuf Polat ve İl Sekreteri Naim Demirciler gibi isimleri ilçe binasında ağırlayan İlçe Başkanı Ömer Urgun ve ilçe yöneticileri son değerlendirmeleri yaparak, açılışın ardından tam kadro sahaya inme startını verdiler.

TDP Ümraniye ilçe binasının tüm altyapısıyla hazır olduğunu gazetemize açıklayan İlçe Başkanı Ömer Urgun, “Kalbi Türkiye için ve değişim için çarpan bütün gönüldaşlarımızı açılış gününde heyecanımızı paylaşmaya davet ediyorum” dedi. Türk siyasetinde değişimin TDP ile başladığını kaydeden Başkan Urgun, “Ümraniye iktidara hazırlık merkezini tamamladı. Yürekli gençlerimiz, evlatlarımız, analarımız, bacılarımız, yediden yetmişe her görüş ve düşünceden bütün yurttaşlarımız akın akın geliyor. Dertleşiyoruz, konuşuyoruz, çıkış ve çözüm yollarını birlikte paylaşıyoruz. Artık herkesin bir partisi var ve bu parti değişimden yana. Liderimiz Sayın Mustafa Sarıgül ve onun birbirinden değerli ekip arkadaşları ile birlikte çıktığımız bu yolda; umutluyuz, inançlıyız, kararlıyız. Hep birlikte başaracağız, biliyoruz” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç