Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN UZUNOĞLU; “KAPILARIMIZ HERKESE AÇIK..”

Toplumun tüm kesimleri ile

Toplumun tüm kesimleri ile daha yakın temas ve diyalog halinde çalışmalarını sürdüreceklerini kaydeden Yeşilay Çekmeköy Şube Başkanı Suna Gönüllü Uzunoğlu, “Elbirliği ile Yeşilay’ı daha güçlü kılacağız” dedi.

Yeşilay Çekmeköy Şube Başkanı Suna Gönüllü Uzunoğlu, yeniden oluşturduğu şube merkezinde bölgenin yerel basın mensuplarıyla biraraya gelerek geleceğe yönelik plan ve düşüncelerini paylaştı. Göreve gelmesinin üzerinden geçen kısa zamanda önemli mesafeler kaydettiklerini ifade eden Uzunoğlu, bağımlılıkla mücadelenin her geçen gün daha çok talep kazandığı bu zamanlarda Yeşilay’ın toplumsal önemine değindi. Yeşilay’ın ülkemizin önemli değerlerinden olduğunu ifade eden Uzunoğlu, “Şube başkanlığı görevine gelmemizin ardından geçen kısa sürede merkezimizi yeniden derleyip toparladık ve bugünkü yerine kavuşturduk. Yeşilay, gönüllülük esasına göre üye sistemiyle varlığını sürdürmektedir. Bunun için yeni üye kazanmaya önem veriyoruz” dedi.

Özellikle bağımlılıkla mücadele noktasında toplumsal bilincin oluşması için eğitim seminerleri başlattıklarını söyleyen Yeşilay Başkanı Uzunoğlu, geçtiğimiz aylarda Madenler Meydanı’na konuşlandırdıkları NARKOTIR ile binlerce vatandaşın bilinçlendirildiğini söyledi. Okullarda ve çeşitli ortamlarda bağımlılığın her türlüsüne karşılık bilgilendirmeler yaptıklarını ifade eden Uzunoğlu; “Sivil toplum kuruluşlarımız, eğitim camiamız, esnafımız, işadamlarımız, yerel basınımız ve tüm kesimlerle her zaman işbirliği içerisinde olacağız. Elbirliği ile Yeşilay’ı daha güçlü kılacağız ve daha güçlü bir kurumla insanımızı kötü alışkanlıklara karşı korumaya çalışacağız. Çekmeköy’ün tüm kurum ve kuruluşları ile işbirliği içindeyiz. Yeşilay her zaman sahada olacak ve üzerine düşen görev ve sorumlulukları yerine getirmek için tüm imkanları değerlendirecektir” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç