Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN YILDIRIM, MUHTAR TEMUR VE MAHALLE MECLİSİYLE…

Tatlısu Mahallesi’ni ziyaret ederek

Tatlısu Mahallesi’ni ziyaret ederek Muhtar Cezmi Temur ve mahalle meclisiyle yerinde değerlendirme toplantısı yapan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, ‘Organik Pazar’ ve ‘Metroya alternatif ulaşım projeleri’ gibi hizmet ve yatırımlara yönelik istişareler yaptı.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Tatlısu Mahallesi’ni ziyaret ederek Muhtar Cezmi Temur ve mahalle meclisiyle bölgenin sorun ve taleplerini değerlendirdi. Sebze ve meyvelerin üreticiden mahalle sakinlerine direkt olarak ulaştırılacağı Organik Pazar ve metroya alternatif ulaşım projelerinin konuşulduğu toplantı hakkında Muhtar Cezmi Temur, “Son derece verimli ve keyifli bir değerlendirme ve istişare oldu. Mahalle meclisi toplantımıza katılarak bizleri onure eden ve mahallemizin temsilcileri ile bölgemizin talep ve beklentilerini konuşan Belediye Başkanımız Sayın İsmet Yıldırım ve ekibine teşekkür ederim” dedi.

Başkan İsmet Yıldırım ve Muhtar Cezmi Temur’un yanı sıra Başkan Yardımcıları Sibel Şenocak ve Ayşe Yanık, Başkan Danışmanı Zeki Çalışkan ve Meclis Üyesi İsmail Önalan’ın da katıldığı toplantıda önümüzdeki süreçte yapılması planlanan yeni projeler de masaya yatırıldı. Ümraniye ve Tatlısu Mahallesi’nde yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulunan Başkan İsmet Yıldırım, mahalle sakinleriyle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bizleri mahallenizde misafir ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Bu buluşmalar vesilesiyle tüm komşularımızla bir araya gelerek, çalışmalarımız hakkında bilgi verip, sizleri dinliyoruz” dedi.

Reklamı Geç