Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN YILDIRIM: “ÖZEL SEKTÖR DİNAMİZMİ EN ÖNEMLİ OLGU..”

Ümraniye’de 25. hizmet yılını

Ümraniye’de 25. hizmet yılını dolduran esnafa teşvik ve teşekkür amacıyla ‘Hizmet Beratı’ veren Ümraniye Belediyesi, MODOKO’dan sonra KADOSAN’da da onlarca firmayı ödüllendirdi. Programda konuşan Başkan İsmet Yıldırım, “Özel sektör Türkiye’yi ayakta tutan önemli bir dinamizm” dedi.

Ümraniye Belediyesi, ilçede faaliyet gösterdiği iş kolunda 25. Yılını dolduran esnafı ‘Hizmet Beratı’ ile ödüllendirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta MODOKO’da yapılan törenle onlarca esnafa 25. Yıl Hizmet Beratı ödülü takdim edilmişti, bu hafta da bölgemizin başka bir önemli sanayi sitesi KADOSAN esnafına hizmet beratları verildi. Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ve KADOSAN Başkanı Erdal Boyacı’nın yanı sıra; AK Parti İstanbul İl Yöneticisi ve Dudulluspor Başkanı Ali Yazlı, Ak Parti İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, İMES Başkanı Kemal Akar, MODOKO Başkanı Koray Çalışkan ve çok sayıda davetlinin katıldığı törenle bölgenin köklü esnafları ödüllendirildi.

Ödül töreni programının açılış konuşmasını yapan KADOSAN Başkanı Erdal Boyacı, hizmet beratlarının kendileri için bir onur olduğunu ifade etti. KADOSAN esnafının önemli bir gün yaşadığını kaydeden Başkan Erdal Boyacı, “Esnafımıza Belediye hizmet beratları verilmesi hepimiz için bir gurur kaynağıdır. Bu anlamlı organizasyonlarından dolayı başta Belediye Başkanımız Sayın İsmet Yıldırım olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür ederim” dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu da yaptığı konuşmada, özellikle pandemi döneminde devlet eliyle yapılan esnaf desteklerinin önemli olduğunu dile getirdi.

Bölgede faaliyet gösteren esnafla her fırsatta bir araya gelerek onların talep ve beklentilerini dinleyen Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, KADOSAN esnafına 25. Yıl Hizmet Beratı Ödül töreninde yaptığı konuşmada; “Bu sanayi sitesi bölgeleri bir anda kolayca oluşmadı. Sizlerin ve devletimizin onca emeği var buralarda. Hepiniz bölgemizin ekonomisine önemli katkılar sunuyorsunuz. Bizler de yerel yönetimler olarak sizlerin bu çalışma şevkini daha da yükseltecek bir hizmet beratı ödülü verelim dedik. Marifet iltifata tabidir. Takdir görmek, hatırlanmak güzel bir olgu. Esnafımız da takdire layık ve her şeyin üzerindedir. Özel sektörün bu dinamizmi Türkiye’nin kalkınması yolunda önemli bir merhale. Sektörde 25. yılını doldurmuş hatta 40-50 yılını aşmış nice firmamız var hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyor, hayırlı işler diliyorum” dedi.

Reklamı Geç