Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN YILDIRIM, POLİS VE SAĞLIKÇILARLA İFTAR YAPTI..

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde görevli personelle ve Çakmak Polis Merkezi’nde nöbetçi polis memurlarıyla iftarda bir araya geldi.

Koronavirüsle mücadelede ön saflarda yer alan, gece gündüz demeden yaşamları pahasına kahramanca görev yapan sağlık çalışanları iftarda bir araya geldi. İftar programına Başkan İsmet Yıldırım’ın yanı sıra; Ümraniye Kaymakamı Cengiz Ünsal, Ümraniye İlçe Sağlık Müdürü Dr. Cemal Karaağaç ve sağlık çalışanları katıldı. Başkan İsmet Yıldırım; iftar programında, “Bir yılı aşkın süredir büyük bir fedakarlıkla çalışıyorsunuz. Bu mücadelenin en önemli aktörleri sizlersiniz. Allah hepinizden razı olsun. İnşallah hep birlikte el ele vererek bu günleri geride bırakacağız. Rabbim, Ramazan-ı Şerif’imizi mübarek, tuttuğumuz oruçları da kabul ve makbul eylesin. Hepinize afiyet olsun” dedi.

Her zaman olduğu gibi Covid-19 tedbirleri kapsamında da gece gündüz huzur ve asayişi sağlamak için çalışan polis memurlarıyla iftarda buluşan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, “Büyük bir özveriyle çalışıyorsunuz. Allah hepinizin yardımcısı olsun. İnşallah bugünleri de birlik ve beraber içinde atlatacağız. Şimdiden Ramazan Bayramı’nızı tebrik ediyorum” dedi. İftar programında Başkan İsmet Yıldırım’a; Ümraniye Kaymakamı Cengiz Ünsal, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları Ayşe Yanık ve Yavuz Selim Tuncer eşlik etti.

Reklamı Geç