Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN YILDIRIM; “ÜMRANİYE’NİN SPORLA ANILMASINI İSTİYORUZ”

2. Lig’deki mücadelesini şampiyon
2. Lig’deki mücadelesini şampiyon olarak tamamlayıp 1. Lig’e yükselen Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Hentbol Takımı, Başkan İsmet Yıldırım’ı makamında ziyaret etti. Başkan Yıldırım; “Ümraniye’mizin sporla anılan ve bu alanda marka bir şehir olmasını istiyoruz” dedi.

Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü geçtiğimiz günlerde başarılarına bir yenisini daha eklemişti. Kulüp bünyesinde yer alan hentbol takımı mücadele ettiği ligde şampiyon olarak bir üst lige çıkmaya hak kazanmıştı. Başkan İsmet Yıldırım, büyük bir başarı ortaya koyarak şampiyon olan hentbol takımının oyuncularını belediyede ağırladı. Sporcularla tek tek ilgilenen Başkan Yıldırım, gösterdikleri başarıdan dolayı hepsini tebrik etti. Başkan Yıldırım ziyaret sonunda sporcularla hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Başkan İsmet Yıldırım yaptığı açıklamada, “Göreve geldiğimizden beri spora ve sporculara desteğimizi hiç eksik etmedik. Ümraniye’mizin sporla anılan ve bu alanda marka bir şehir olmasını istiyoruz. Kulübümüzün birçok branşta elde ettiği başarılar amacımıza adım adım yaklaştığımızı gösteriyor. Hentbol takımımızın şampiyonluğu bizi gururlandırdı. Başarılarını 1. Lig’de de devam ettirmelerini diliyorum. Tüm sporcularımızı ve hocalarımızı kutluyorum” dedi.

Reklamı Geç