Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN YÜCEL YALÇINKAYA’DAN ARSLAN’A TEŞEKKÜR PLAKETİ..

Anadolu Birleştirici ve Sanayici

Anadolu Birleştirici ve Sanayici İşadamları Derneği ASİAD, Adana’ya vali yardımcısı olarak atanan Çekmeköy Kaymakamı Adem Arslan onuruna verdiği veda kahvaltısıyla iş dünyası adına teşekkür etti.

Adana’ya vali yardımcısı olarak atanan Çekmeköy Kaymakamı Adem Arslan onuruna veda kahvaltısı düzenleyen Anadolu Birleştirici ve Sanayici İşadamları Derneği ASİAD, iş dünyası adına teşekkürlerini ileterek yeni dönemde başarılar diledi. Taşdelen’deki programı ASİAD Kurucu Başkanı Yücel Yalçınkaya’nın yanı sıra dernek yöneticileri, Ümraniye SGM Bölge Müdürü Olkan Uzman, Ümraniye İlçe Sağlık Müdürü Cemal Karaağaç, belediye meclis üyeleri Seyithan Turan, Şükrü Bakar ve Bora Kılıç, işadamları Seyfettin Yıldırım, Erdem Koçoğlu, Soner Çiçekli, Ahmet Çelebi, Erol Uçar, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Programda bir konuşma yapan ASİAD Başkanı Yücel Yalçınkaya, 3 yıldır Çekmeköy’de görev yapan Kaymakam Adem Arslan’ın iz bırakan başarılı çalışmalarla anılacağını kaydetti. Devlette devamlılığın esas olduğunu vurgulayan Yalçınkaya, “İnanıyoruz ki sayın Arslan yeni görevinde de başarılı hizmetlere imza atacaktır. Kendisi her zaman adaletle hareket etti. Bizler iş dünyası ve hemşerileri olarak kendisini tanımaktan, birlikte hizmet üretmekten onur duyduk. Bölgemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı bir kez daha sayın Arslan’a teşekkürlerimizi sunuyoruz” şeklinde konuştu.

Kaymakam Adem Arslan da yaptığı konuşmasında, Çekmeköy’deki görev süresi boyunca gerek pandemi ile mücadele olsun gerekse yapımı devam eden hükümet konağı gibi diğer konularda yaptıkları çalışmaları özetledi. Toplumla her zaman yakın olmaya özen gösterdiklerini kaydeden Arslan, “Devletin şefkat eli her zaman için milletinin üzerinde olmalı düsturuyla görev yapmaya gayret ettik. Vatandaşla iç içe olmaya çalıştık” şeklinde konuştu.

Sohbet havasında devam eden programın sonunda ASİAD Başkanı Yücel Yalçınkaya Kaymakam Adem Arslan’a bir şükran plaketi takdim etti.

Reklamı Geç