Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN YÜKSEL KARAÇAM; “YOĞUN BİR ÜYELİK TALEBİ VAR..”

Ümraniye’de üyelik çalışmalarını yoğun

Ümraniye’de üyelik çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdüren İYİ Parti İlçe Teşkilatı, Alemdağ Caddesi’nde kurduğu üyelik karavanında yaptığı yeni üyelerle gücüne güç katıyor. Hafta sonu Genel Başkan Yardımcısı Berna Sukas’ın da ziyaret ederek Ümraniyeli vatandaşlarla biraraya geldiği üyelik karavanının çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunan İlçe Başkanı Yüksel Karaçam, “Milletimizin bu yoğun ilgi ve teveccühü bizlerin şevkini artırıyor” dedi.

İYİ Parti Üyelik Karavanı, ilçe ilçe gezip partiye yeni üyeler katmaya devam ediyor. Yaklaşık bir haftadır Ümraniye Alemdağ Caddesi üzerinde kurulan üyelik karavanı Ümraniye İlçe Teşkilatı’na da kazandırdığı yeni üyelerle güç kattı. Hafta sonu İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Berna Sukas da üyelik karavanını ziyaret ederek Ümraniyeli vatandaşlarla biraraya geldi. Ümraniyelilerin çeşitli talep ve sorunlarını aktardığı Sukas, üyelik karavanına gelen vatandaşlarla ülke meseleleri üzerine sohbet etti.

Ümraniye’de yoğun bir üyelik talebi olduğunu açıklayan İYİ Parti İlçe Başkan Yüksel Karaçam, “Gencinden yaşlısına, kadınından erkeğine, her kesimden ve herkesten görmüş olduğumuz bu yoğun ilgi ve teveccüh ne kadar doğru bir yolda olduğumuzu bize tekrar tekrar hatırlatıyor ve gücümüze güç katıyor. Üyelik karavanımız bir süre daha Ümraniye Alemdağ Caddesi’nde partimize üye olmak isteyen vatandaşlarımızı ağırlamaya devam edecek. İlçe teşkilatı olarak yağmur çamur demeden günün her saati sokakta vatandaşımızla birlikteyiz. Milletimiz, ekonomiden, işsizlikten ve türlü türlü sorunlardan yana çok dertli. İYİ Parti iktidarında tüm dertlerin çözüme kavuşacağına olan inancımızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

Reklamı Geç