Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKANLARIN KOORDİNASYON TOPLANTISI SAHUR’DA YAPILDI..

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın ev sahipliğinde gerçekleşen Anadolu Yakası Belediye Başkanları Koordinasyon Toplantısı, Sahur Programı ile Ümraniye Tantavi Sosyal Tesisleri’nde yapıldı.

Her ay farklı bir belediyenin ev sahipliğinde gerçekleşen Anadolu Yakası Belediye Başkanları Koordinasyon toplantısının bu ayki ev sahipliğini Ümraniye Belediyesi sahur programıyla yaptı. İlçe belediyelerinin projeleri ve çalışmaların istişare edildiği toplantıda, yerel yönetimler alanındaki yeni gelişmeler ve gündeme dair konular değerlendirildi. Anadolu Yakası’nın genelinde hizmet kalitesini yükseltmek hususunun da görüşüldüğü Anadolu Yakası Belediye Başkanları Toplantısı’nın oldukça verimli geçtiği bildirildi.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın ev sahipliğini yaptığı toplantıya; Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, AK Parti Yerel Yönetimler İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ahmet Cin ve Yerel Yönetimler 1. Bölge Sorumlusu Habil Yazıcı katıldı.

Reklamı Geç