Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BATTAL İLGEZDİ; “ATAŞEHİR’İ % 60’LA KAZANACAĞIZ”

CHP Ataşehir Belediye Başkan

CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi, coşkulu bir mitingle 31 Mart’ın startını vererek beklenen dönüşü gerçekleştirdi. CHP Genel Başkan Yardımcısı, Millet İttifakı ortakları CHP ve İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanları ve binlerce partilinin katılımıyla halkla buluşan Battal İlgezdi, “Hiç merak etmeyin Mart’ın sonu mutlaka ama mutlaka bahar olacak, biz bu seçimi % 60’la alacağız” dedi.

Seçim otobüsünden Ataşehir halkına seslenen CHP ve İYİ Parti ortak adayı Battal İlgezdi; “2009’da bu Ataşehir’i hep birlikte yoktan var ederek beraberce kurduk. Şu güzel kenti, bu güzel günlere hep birlikte getirdik. Bir yıldır görevden uzaklaştırıldık ancak bizim alnımız açık, yüzümüz ak. Veremeyeceğimiz tem bir hesabımız yok. Benim arkamda sizler varsınız. Onlar düşünsün” dedi.

Battal İlgezdi şunları söyledi: “Ataşehir olarak 17 mahallemiz var. Bunlardan 7 tanesi Kadıköy’den, 6 tanesi Ümraniye’den ve 1 tanesi de Sancaktepe’den geldi. Bu gördüğünüz caddede ben buraya geldiğimde pis ve temiz su birbirine karışmıştı bu mahallede. Şimdi soruyorlar bize ne yaptınız diye. Hiçbir şey yapmadık ise çöpünüzü topladık, adam gibi herkesi birleştirdik. Ataşehir özgürlük kenti oldu. Her mahallede oturan kardeşimiz yan yana yürüyor ve birlikte yaşıyor.

Birleşe birleşe kazandık, 2009’da 50 bin oyumuz vardı, 80 bine çıkardık ve bu seçimi yüzde 40 farkla kazanmaz isek ben bu işi bırakırım. Sizler olduğunuz müddetçe bu seçimi yüzde 60’la alırım. Herkes boyuna, posuna göre konuşacak. Bol keseden atmayacak. İşe Ferhatpaşa Mahallesi’nden başlayanlar yıllarca o mahalleyi yönetmediler mi?.. Altyapısı, yolu olmayan mahalle Ataşehir’e geçince hizmete kavuştu. Ferhatpaşa Mahallesi’ne 30 bin metrekare park yapıp adını da Necmettin Erbakan Parkı koydum ve şimdi yargılanıyorum.

Yine o mahalleye bir hastane yaptık her gün binlerce kişiye hizmet veriyor. Ata Evi kurduk Ferhatpaşa’ya. Her seçim halkımızı imar sözüyle kandırıyorlar. İnanmayın bu seçimin kazananı büyükşehirde Ekrem İmamoğlu olacak. Ferhatpaşa planlarını madem çıkarmak istiyordunuz neden büyükşehirde şimdiye kadar çıkarmadınız. Atatürk Mahallesi’nin altında Yeni Sahra, Barbaros, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel’de Sayın Kadir Topbaş geldi ne dedi. Battal İlgezdi’ye o vermeyin planları çıkaracağım demedi mi? Diyeli 10 yıl oldu. 1/5000’lik planları büyükşehir7e yaptılar 1/1000’likleri biz burada oy birliği ile buradan geçirdik ancak plan 7 ay büyükşehirde kaldı ama iptal ettiler. Yazık değil mi sizlere.

Şimdi buradan teklif ediyorum. Gelin planları derhal birlikte çıkaralım. Ama yok bunların plan milan yapmaya niyetleri yok. Binlerce Ataşehirli’yi mağdur ediyorlar. İptal ettiler çünkü bizim yaptığımız plandan istediklerini alamadılar. 31 Mart’ta baharı yeniden yaşayacağız. Tüm siyasi partilerden yoldaşlarıma sesleniyorum bize oy verirseniz bütün Ataşehir kazanır. Kazanan Ataşehir olacak. Ataşehir’de dostluğu, sevgiyi ve kardeşliği oluşturduk, 31 Mart akşamı bunu bir kez daha perçinleyeceğiz” dedi.

Reklamı Geç