Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BATTAL İLGEZDİ’NİN YEREL BASIN BULUŞMALARI SÜRÜYOR..

 Saha çalışmalarını her geçen

 Saha çalışmalarını her geçen gün daha yoğun tempoyla sürdüren Ataşehir Belediye Başkanı ve CHP Adayı Battal İlgezdi, yerel gazetecilerle sıkça gerçekleştirdiği istişare ve değerlendirme toplantılarıyla yerel basına verdiği önem ve değeri ortaya koymaya devam ediyor.

Ataşehir Belediye Başkanı ve CHP Adayı Battal İlgezdi’nin yerel basın buluşmaları devam ediyor. Bugün yine seçim koordinasyon merkezinde buluştuğu yerel gazetecilerle sürece ilişkin değerlendirmelerde bulunan İlgezdi, “Yerel seçim sürecine siz değerli yerel basın emekçilerimizin yön verdiği gerçeğini hiç kimse görmezden gelemez” dedi. Seçime sayılı günler kala çalışmalarında halkın demokratik bir seçim yapabilmesi için belediye başkan adaylarının yerel basınla sık sık bir araya gelmesi gerektiğinin altını çizen basın mensupları, Ataşehir’de yalnızca Battal İlgezdi’nin basına bu kadar önem verdiğini dile getirirken; iktidar partisinin çalışmaları üzerine sorularını yöneltecek ne bir ilçe başkanı ne de belediye başkan adaylarına ulaşabildiklerini vurguladılar.

Sohbet havasında geçen  buluşmada Battal İlgezdi yerel basının önemine değindi:  “Değerli basın mensubu arkadaşlarım öncelikle şunu söylemek isterim ki; yaptığınız iş çok zor. Birçoğunuz hayatından fedakârlık ederek mesleğini devam ettirmeye çalışıyor. Sizlerin  yerel seçimlere yön verdiğiniz  gerçeğini kimse görmezden gelemez. Yazılı basının dışında internet haberciliği yapan basın emekçilerinin de artık  haklarının verilmesi gereklidir. Yerel seçimlerin en önemli ayağı yerel basındır” şeklinde basının önemine vurgu yaptı.

Ataşehir’in dışında bir çok bölge gazetecinin de katılım gösterdiği kahvaltıda İlgezdi’ye, daha önce dile getirmiş olduğu “Ataşehir’deki sosyal yaşam başka bir ilçede yok” söylemi hatırlatıldı. İlgezdi, “ Sizlerle daha önce yaptığımız sohbetlerde,  Ataşehir gibi sosyal hayatı bu kadar aktif olan bir ilçe yok demiştim. Sizinle bir gün Beykoz’a gidelim veya Ümraniye’ye saat 17.00’dan sonra oralarda hayat duruyor. Ataşehir’de ise insanlar işlerinden evlerine döndükten sonra hayat başlıyor. Hiç sinemaya gitmeyen bir insan, hiç tiyatroya gitmeyen vatandaşımız dahi on yıldır verdiğimiz hizmetle istediği zaman sosyalleşebiliyor. Ataşehir’de yapılan parklar kadar başka bir yerde park yapan bir belediye başkanı bulamazsınız. Özellikle yargılandığım Necmettin Erbakan Parkı’nı ele alalım. Orası  özellikle yazın herkesin uğrak yeri. Ataşehir’in on yedi mahallesinde de rahatlıkla ulaşımın sağlanacağı sinema, tiyatro, festivaller, spor, çeşitli kurslar gibi Ataşehir’i bir kardeş kent haline getiren projelerimiz on yıldır aralıksız olarak hizmet veriyor. Başka hangi ilçede herkesin yararlanabileceği hizmeti veren bir belediye var? Türbanlısı da  kurslarımıza gidiyor, başı açık olan da parklarımızda oturup başka mahallelerdeki insanlarla bir araya gelebiliyor. Hep söylüyorum biz hiçbir şey yapmadıysak Ataşehir’i bir bütün yaptık. Burada herkes eşit. Burada hep beraber sohbet ediyoruz. Bizlerin de siyasi görüşleri farklı olabilir.  Ataşehir Belediyesi’nin yapmaya çalıştığı da bu. Farklı fikirleri ortak paydada buluşturmak. Benim ve arkadaşlarımın yıllardır kurduğu bu düzeni önümüzdeki seçimlerde de Ataşehir’i alarak yaşatmaya ve çoğaltmaya devam edeceğiz. Hepimiz Ataşehirliyiz, her şey Ataşehir için” dedi.

Reklamı Geç