Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BBP İLÇE BAŞKANI YALÇINKAYA’DAN İDDİALI SÖZLER..

Yerel basınla biraraya gelerek

Yerel basınla biraraya gelerek yaptıkları ve yapmayı planladıkları çalışmaları anlatıp, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Büyük Birlik Partisi Çekmeköy İlçe Başkanı Sedat Yalçınkaya iddialı söylemlerle çıkıştı. BBP olarak genelde Cumhur İttifakı ortağı olmalarına rağmen Çekmeköy’de ittifaka dahil olmadıklarını ve 2024 yerel seçimlerinde kendi adaylarını çıkararak Çekmeköy’ü daha iyi yönetmeye talip olacaklarını söyleyen Yalçınkaya, gelen bir soru üzerine Genel Başkanları Mustafa Destici’nin TBMM’de kendi partilerini temsil etmek yerine hala Ak Parti Milletvekili olarak durmasını da doğru bulmadığını kaydetti.

Büyük Birlik Partisi ilçe yöneticileri ile birlikte bölge yerel basın mensuplarıyla akşam yemeğinde buluşarak çarpıcı açıklamalarda bulunan Çekmeköy İlçe Başkanı Sedat Yalçınkaya, göreve atanmalarının üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen önemli saha çalışmaları yaptıklarını söyledi. Türk siyasetinin en köklü partilerinden Büyük Birlik Partisi’nin bir neferi olmaktan her zaman onur ve gurur duyduklarını anlatan Yalçınkaya, “Çekmeköy’de teşkilat yönetimi olarak yeni olabiliriz fakat azimli ve kararlıyız. Sokakta vatandaşımızla, esnafımızla, STK’larımızla ve biri hariç diğer tüm siyasi partilerimizle her zaman istişare ve diyalog içerisindeyiz” dedi.

Hiç kimseden herhangi bir destek istemeden, tamamen kendi imkanları ve yönetim kurulunun fedakarlıkları ile yardımlar gerçekleştirdiklerini ifade eden Yalçınkaya, “Göreve gelir gelmez yönetimimizle birlikte sahaya inip Çekmeköy’ün tüm sorunlarını ve yapılması gerekenleri tespit ettik. Özellikle Pandemi süreci ve Ramazan ayı gibi zamanlarda ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olup yardımlar yaptık. ‘Bir elin verdiğini öbür el görmeyecek’ anlayışından ‘bir elin verdiğini öbür el fotoğrafını çekecek’ zihniyetine geldiğimiz şu zamanda bu yardımları kimseden bir şey istemeden ve beklemeden tamamen kendi imkanlarımız ve yönetim kurulumuzun destekleriyle gerçekleştirdik. Çünkü biz biliyoruz ki birilerinden bir şeyler istemenin ve almanın sonu vermektir. Onun için kendi imkanlarımızla siyasetimizi en iyi şekilde yapmaya çalıştık” şeklinde konuştu.

Büyük Birlik Partisi olarak genelde Cumhur İttifakı ortağı olmalarına rağmen, Çekmeköy yerelinde ittifaka dahil olmadıklarını açıklayan Yalçınkaya, “Çekmeköy’de Cumhur İttifakı’nda yokuz ve 2024 yerel seçimlerinde kendi adayımızı çıkararak bu ilçeyi daha iyi yönetmek için göreve talip olacağız. İlçemizde yapılan yanlışlardan ve eksikliklerden bizler de muzdaribiz. Bizim yönetimimizde hırsızlıklar, yolsuzluklar asla ve asla olmayacak, olamayacak” dedi.

Genel siyasete ilişkin de konuşan Yalçınkaya, gazetecilerden gelen bir soru üzerine, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin TBMM’de kendi partilerini temsil etmek yerine hala Ak Parti sıralarında vekil olarak kalmasını doğru bulmadığını söyledi. Genelde körü körüne Cumhur İttifakı’nda olmadıklarını söyleyen Yalçınkaya, “Yerine göre eksik ve yanlış gördüğümüz tüm yönleri dile getiriyoruz. Bu vatanı bölmek isteyenlerle beraber değiliz” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç