Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BEKAR AİLESİ BABA SADIK BEKAR’I HAK’KIN RAHMETİNE UĞURLADI..

Bir süredir tedavi gördüğü

Bir süredir tedavi gördüğü hastanede 86 yaşında hakkın rahmetine kavuşan, Ümraniye’nin tanınmış esnaf ailelerinden Bekarlar Mobilya’nın sahipleri Ergun ve Aydın Bekar kardeşlerin babası Sadık Bekar, memleketi Trabzon’daki son yolculuğuna Ümraniye’deki ailesi ve sevenleri tarafından uğurlandı.

ergun bekar cenaze 2Bekar Ailesi’nin babası Sadık Bekar’ın Ümraniye Namık Kemal Mahallesi Hz. Ömer Camii’nde kılınan cenaze namazı aile dostlarını bir araya getirdi. Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Erdoğdu, İSPARK eski genel müdürü Kadir Gurbetci, Bakkallar Odası Başkanı Resul Taşcı, Ümraniye eski Belediye Başkanı Mehmet Bingöl, birçok işadamı, esnaf, muhtar ve sivil toplum kuruluşu temsilcisinin yanı sıra Bekar Ailesi’nin yakın dostları ve komşuları bu acı gününde aileyi yalnız bırakmadı.

ergun bekar cenaze 3Öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazı öncesinde Rahmetli Sadık Bekar’ın Ümraniye’den Örnek Mahallesi’ne omuzunda kapı-pencere doğramaları taşıyan emektar bir zanaatkar olduğu anlatılarak, O’nun  86 yıla sığdırdığı yaşam hikayesinden örnek alınacak ibretlik kesitler sunuldu. Ümraniye’nin en eski esnaf ve zanaatkarlarından olduğu dile getirilen Rahmetli Sadık Bekar’ın geride dürüst ticareti ile tanınan bir aile ve milli-manevi değerlerine sımsıkıya bağlı bir nesil bıraktığı anlatıldı.

ergun bekar cenaze 1Kılınan cenaze namazının ardından Sadık Bekar’ın naaşı memleketi Trabzon’da toprağa verilmek üzere son yolculuğuna uğurlandı.

Reklamı Geç