Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BEM-BİR-SEN CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASINI KUTLADI

BEM-BİR-SEN İstanbul 7 No’lu

BEM-BİR-SEN İstanbul 7 No’lu Şube Başkanı Niyazi Karakoç ve Tuzla Belediyesi Spor Müdürü Abdullah Karadeniz, Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebeti ile Ümraniye Müftüsü İlyas Yılmaztürk’ e bir  ziyaret gerçekleştirdi.

bembirsen camiler haftası 2Ümraniye Müftülük makamında gerçekleştirilen ziyarette 15 temmuz Darbe girişimi ve o gece yaşananlar da konuşulan konular arasındaydı. Ümraniye Müftüsü İlyas Yılmaztürk, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yılmaztürk; Gençlerimize her zamankinden daha fazla sahip çıkmalıyız. Bu sebeple, Ümraniye de öncülüğünü ve kuruculuğunu yaptığımız “Cami Gençlik Kollarımız” çok şükür maya tutmuş durumda. 15 Temmuz gecesi gençlerimiz, hocaları ile birlikte Bayrağına, Milletine ve Vatanına sahip çıkmıştır. Milletçe bu hayasızlığa ve Darbeye dur demek için hep birlikte mücadele etmiş bulunmaktayız. Rabbim, iç ve dış Düşmanlara Bu tür imkanlar vermesin. Bu sebeple her zamankinden daha fazla çalışmamız gerekiyor, diyerek yapılan ziyaretten dolayı Sendika Başkanı Niyazi Karakoç ve Yönetimine teşekkür etti.

bembirsen camiler haftası 3Sendika Başkanı Niyazi Karakoç; Müftü beyin şahsında tüm Din adamlarının haftalarını kutladığını belirtti. Karakoç, 15 Temmuz Darbe gecesi okunan Salalardan rahatsız olup, Cami Görevlilerini ve Müezzinleri taciz eden, tartaklayan, bir eşkıya gibi Cami basan ve aşağılayan şuursuzları, vicdanlarını gözden geçirmeye davet ediyorum, dedi. Karakoç, Ümraniye Müftüsü İlyas Yılmaztürk’ ün gösterdiği misafirperverlik  ve yapmış olduğu çalışmalardan dolayı memnun olduğunu belirterek, çalışmalarında başarılar diledi.

Reklamı Geç