Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BEM-BİR-SEN ÜYELERİ İFTARDA BİRARAYA GELDİ

Belediye ve Özel İdare

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) İstanbul 7 No’lu Şube üyeleri iftarda buluştu. İsrail’in Gazze zulmünün kınandığı gecede dualar Filistin içindi.

bembir1Bem-Bir-Sen İstanbul 7 No’lu Şube Başkanı Niyazi Karakoç’un misafirleriyle tek tek ilgilendiği Ümraniye Belediyesi Nikah Sarayı’ndaki iftara; Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, Genel Başkan Yardımcısı Levent Uslu, Şube Yönetimi ve sendika üyeleri katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Şube Başkanı Niyazi Karakoç, Filistin’de yaşanan zulme değinerek “Ramazan ayının en yoğun manevi atmosferini yaşadığımız şu günlerde maalesef katil İsrail’in Filistinli kardeşlerimize yönelik başlattığı zulüm karşısında yüreklerimiz dağlanıyor. ‘Yaşasın zalimler için cehennem’ ve ‘Zafer inananların olacaktır’ inancı ile dualarımızı Kudüs’teki Filistinli kardeşlerimize gönderiyoruz” ifadelerini kullandı.

bembir3Eylem sendikacılığı yapmadıklarının bir kez daha altını çizen Karakoç, “Eylem sendikacılığı yaptığımız zamanda dün olduğu gibi İstiklal Caddesinde on binlerce insanın yürüdüğü fakat hiçbir camın kırılmadığı, hiçbir kimsenin burnunun kanamadığı bir eylem gerçekleştirdik. Ve açıkçacı o gün esnaflar bize teşekkürlerini sunuyorlar. Keşke herkes sizin gibi eylem yapsa diyorlardı. Çünkü onlar için böyle bir eylem yok gibiydi. Kepenklerini kapatmak zorunda kalmadılar camları da kırılmamıştı. Bu anlamda bizi dinleyen ve bizlere öğüt veren başta Genel Başkanımıza ve Konfederasyon başkanlarımıza hepimiz adına teşekkürlerimiz sunuyorum” dedi.

bembir2Karakoç sözlerini “Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennem ateşinden kurtuluş olan bir Ramazan ayının daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bu vesile ile yaklaşmakta olan Kader Gecenizi ve Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum. İnşallah Ramazan bize olduğu gibi Filistin’deki ve diğer ülkelerde zulüm gören kardeşlerimiz içinde bayram olur. Katılımlarından dolayı Genel Başkanımız, Genel Başkan Yardımcımız ve tüm üyelerimize teşekkür ediyor başta hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum” diye tamamladı.

Karakoç’un ardından Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay ve Genel Başkan Yardımcısı Levent Uslu duygu ve düşüncelerini ifade eden birer konuşma yaptılar.

 

Reklamı Geç