Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BEM-BİR-SEN’DEN KADINLAR GÜNÜ’NE ÖZEL ETKİNLİK…

BEM-BİR-SEN üyesi kadınlar, 8

BEM-BİR-SEN üyesi kadınlar, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü farklı kutladı. BEM-BİR-SEN  İstanbul 7 No’lu Şube Başkanlığı Şile’de düzenlediği programla kadın üyelerini onore ederken sendikalı kadınlar güzel bir gün geçirdi.

bembirsilkah3Sosyal Sendikacılığın öncüsü olan BEM-BİR-SEN İstanbul 7 No’lu Şube Mercan Köşk’te Şile Belediyesi’nin ev sahipliğinde özel bir program organize etti. Yüz kadar kadın üyenin katıldığı kahvaltılı programa Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu ve şube başkanı Nizayi Karakoç eşleriyle teşrif ederken,  Ak Parti 1.Bölge Aday adayı Mehmet Genç,  Şile Milli Eğitim Şube Müdürü Ferhat Tekeci, Sendika şube başkan ve yardımcıları, kadın kolları başkan ve yöneticileri ile EĞİTİM-BİR-SEN Şile yönetimi  katıldı.

bembirsilkah4KADINLAR  ALLAH’IN ERKEKLERE EMANETİ

Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu kadın sendika üyelerini ilçelerinde ağırlamaktan onur duyduğunu belirterek ‘ sosyal sendikacılığın örnek çalışmalarını Niyazi Karakoç’un nezdinde, ekibinizin yaptığı çalışmaları takdirle takip ediyoruz. Kadınlarımızı yılın sadece  bir günü hatırlamak elbette doğru değil. Her gün hatırlanacak ve her zaman sevgi-saygı duyulacak, bizlere Allah’ın bir emaneti olan kadınlarımızın hak ve hukukuna riayet etmemiz gerekiyor. Toplum maalesef özünden uzaklaşmış bulunmakta. Bizler, hepimiz ,hepiniz yeniden bu toplumu öz değerleri ile buluşturacak adımları atmamız gerekmektedir. Sendikamızın kadın üyelerini unutmaması ve böyle bir etkinlik için Şile’mizi tercih etmelerinden dolayı Niyazi Karakoç ve ekibini tekrar tebrik ediyorum’ dedi.

bembirsilkah2MUTLU OLDUK

Zeynep Tabakoğlu ise yaptığı konuşmada  mutluluğunu dile getirerek ‘ Hepiniz uzak yerlerden gelerek bu soğuk havada bu özel ve sembolik günde mutluluğunuzu bizimle paylaştınız. Sizleri, güzel bir bahar ikliminde bir piknikte ağırlamak isteriz. Katılımlarınızdan dolayı tekrar teşekkürlerimi sunuyorum’  dedi.

bembirsilkah1KADINA ŞİDDETİ KINIYORUM

Şube Başkanı Niyazi Karakoç, kadına yönelik şiddeti kınayarak başladığı konuşmasında ‘ sembolik  olarak kutladığımız 8 Mart Dünya Kadınlar Günü  tüm kadınlarımıza kutlu olsun. Ülkemizde ve dünyada kadına uygulanan şiddeti nefretle kınıyorum. Kız çocuklarının doğumuyla, onları diri diri toprağa gömen bir cahiliye döneminde, cenneti alıp bu kız çocuklarının, yani geleceğin annelerinin ayaklarının altına koyan Kadim medeniyetimiz, kadınlarımıza gerçek değeri vermiştir’ dedi. Programda Milli Eğitim Şube Müdürü Ferhat Tekeci, Sendika Kadın Kolları başkanı Hediye Gencan Karaca, Ümraniye Temsilcisi Deniz Savaş ve Ak Parti 1. Bölge aday adayı Mehmet Genç de duygularını dile getiren konuşmalar yaptı. Program keyifli bir kahvaltının ardından, yapılan çekilişle altın ve tatil ödülleri sahiplerini buldu. Kadın sendikacılar daha sonra Şile’nin tarihi ve doğal güzelliklerin de kültür turuna katıldı.

 

Reklamı Geç