Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beykoz’da ‘Bilgili Hanımlar’a sertifika verildi..

Beykoz genelindeki ev hanımlarına

beykozsert1Beykoz genelindeki ev hanımlarına temel bilgisayar eğitimi vermek ve teknolojiden yararlanmalarını sağlamak amacıyla hizmet veren ‘Bilgili Hanım’ kursları yeni mezunlarını verdi. Mezun olan hanımlar düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.

Fatih, Tokatköy, Gümüşsuyu ve Akbaba Mahalleleri’nde verilen bilgisayar eğitiminde başarılı olan hanımlara Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle belgeleri verildi. Törene Beykoz Belediye Başkan Yardımcıları Muharrem Kaşıtoğlu ile Salim Öztürk, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, kursiyerler ve aileleri katıldı. Fatih, Tokatköy, Gümüşsuyu ve Akbaba Mahalleleri’nden toplam 108 kursiyer sertifikalarını Başkan yardımcılarının elinden aldı.

beykozsert0Törende söz alan Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu konuştu: “Sizlere Belediye Başkanımız Sayın Yücel Çelikbilek’in selamlarını iletiyorum. 2010 yılından beri düzenlediğimiz kursların 5. yılını dolduruyoruz. İsmiyle müstesna bir kursumuz var. Bu kursları düzenlemekteki amacımız, ilçe genelinde bilgi hanımların artmasıydı. Bunu da başardığımızı görüyorum. Bu güne kadar 20 branşta çeşitli kurslar düzenledik belediye olarak. Yaklaşık 14 bin öğrenciye kurs verdik.” dedi.

beykozsert2Kurslarla ilgili rakamları paylaşan Başkan Yardımcısı Kaşıtoğlu “Bilgili Hanım kurslarıyla bu güne kadar 2 bin 100 kursiyere temel bilgisayar eğitimi verildi. Yeni dönemde bu sayıyı arttırmak hedefindeyiz. Sizlerin de bu konuda taleplerini bekliyoruz.” diyerek yeni kurslarla eğitimlere devam edeceklerini söyledi. Ardından hanımlar tek tek sahneye çağırılarak sertifikaları başkan yardımcılarının elinden takdim edildi ve günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

Reklamı Geç