Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BEYKOZ’DA GÜZELLİK SALONLARINA BASKIN..

Beykoz Belediyesi ve İlçe

Beykoz Belediyesi ve İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından, vatandaş sağlığını tehdit edebilecek işyerlerini belirlemek ve önlemek amacıyla sürdürülen çalışmalar kapsamında, ilçedeki Güzellik Salonları denetlendi.

beykoz guzellik 3Beykoz İlçe Sağlık Müdürlüğü ile Beykoz Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü ve Ruhsat Denetim Müdürlüğü ekiplerinin ortak düzenlediği denetimde, Beykoz’da faaliyet gösteren Güzellik Salonlarına yönelik çalışma yapıldı. İlçenin farklı yerlerinde ruhsatlı olarak çalışmalarını sürdüren Güzellik Salonlarına gerçekleştirilen denetimlerde salonlar hijyen koşulları, evrak eksiklikleri ve mekan koşullarının uygunluğu açısından değerlendirilirken, cihaz, alet ve ekipmanlarının yönetmeliklere uygun olup olmadığına bakıldı. Güzellik Salonlarında kullanılmaması gereken aletler tespit edilerek, kaldırılması sağlandı.

beykoz guzellik 1Ayrıca,  lazer, mezoterapi, epilasyon işlemleri cihazlarının kontrolü yapılarak çalışma şartları hakkında bilgiler verildi. Yasaların öngördüğü kurallara uygun olmayan ve halk sağlığını tehdit eden mekanlarda gerekli tedbirlerin alınmasını sağlayan ekipler, ruhsat ve vergi istanbul sex partner levhalarına bakarak, denetim tutanağı tuttu. Kurallara uymayan iş yerleri hakkında, yasal işlemler uygulandı. İlçe Sağlık Müdürlüğü ile Beykoz Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü ve Ruhsat Denetim Müdürlüğü ekiplerinin ortak denetimleri düzenli olarak devam ediyor.

beykoz guzellik 2

Reklamı Geç