Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BEYKOZ’DA KARNE HEYECANI YAŞANDI..

Beykoz’daki öğrenciler için 2013-2014

beykzkarn4Beykoz’daki öğrenciler için 2013-2014 eğitim-öğretim yılı kapanış programı İshakağa Ortaokulu’nda gerçekleşti. Bütün yılı çalışarak geçiren öğrencilerin tatil ve karne heyecanı yüzlerine yansıdı. 

2013-2014 eğitim-öğretim yılı kapanış törenine Beykoz Kaymakamı Süleyman Erdoğan, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Bozbay, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Necla Çağlayan, İshakağa Ortaokulu Yönetimi, Beykoz Muhtarı Hayri Nalbantoğlu, öğrenciler ve veliler katıldı.Program, İstiklal Marşı ve Saygı duruşunun ardından, protokol konuşmaları ile başladı. Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek: “ Burada bulunan tüm öğrenci ve öğretmenleri saygıyla selamlıyorum. Biz de sizler gibi aynı sıralardan geçerek karne heyecanını yaşadık. Birazdan karne almanın zevkini ve tatil yapmanın hazzını yaşayacaksınız. Sizlere tavsiyem, tatil de gezme ve eğlenmenin dışında zamanınızı kitap ve bilgiyle süslemenizdir. Bu anlamda tüm öğrencileri ve onları yetiştiren veli ve öğretmenleri kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum” diye konuştu.

beykzkarn1Başkan Çelikbilek: “En Güzel Spor Bisiklet Sporudur”

Beykoz Çayırı’nda düzenlenecek programda okullarında ilk üç dereceye giren öğrencilere ödül olarak  500 bisiklet dağıtılacağını hatırlatan Başkan Çelikbilek: “Başarılı öğrencilerimizi her yıl olduğu gibi bu yılda ödüllendiriyoruz. En güzel spor, bisiklet sporudur. Bugün burada sizlere bir müjde daha vereyim. Beykoz’da yeni bir bisiklet alanı oluşturacağız. Bu projeyle 3000 kişiye daha bisiklet vermeyi amaçlıyoruz. 5 yıl içinde Beykoz’da bisiklet kullanmayan hiçbir insan kalmayacak.” diyerek çalışmayı aktardı.

beykzkarn2Kaymakam Süleyman Erdoğan da kültür erozyonuna değinerek, öğrencilere derslerde öğrendiklerini geliştirmelerini çevreye, aileye, tüm canlılara sevgili ve saygılı olmalarını ve bunları içselleştirmeleri gerektiğini vurguladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Bozbay ise öğrencilerin başarılı olmalarından duyulan ortak sevinci hatırlatarak tüm öğrencilere tatillerini verimli geçirmeleri çağrısında bulundu ve başarılar diledi.

beykzkarn3İshakağa Ortaokulu Müdürü Göksel Biçer de konuşmasında 2013- 2014 eğitim öğretim yılına kısaca değinerek, okul içinde yapılan sosyal etkinlikler hakkında bilgi verdi. ‘Her son yeni bir başlangıçtır’ diyerek azimli ve planlı olmanın önemine dikkat çekti.

Programın devamında okul birincisi 8. Sınıf öğrencisi Melisa Cemile Yaşlak’ın veda konuşması ve müzik grubu öğrencilerinden bir konser yer aldı.  İshakağa Ortaokulu’nda dereceye giren öğrencilere protokol tarafından verilen ödüllerin ardından, öğrencilerin yaptığı resimlerinden oluşan sergisi gezildi.

Reklamı Geç