Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BEYKOZ’DA TOPLANAN BAŞKANLAR AK PARTİ İLİ ZİYARET ETTİ..

Hafta sonu Başbakan Ahmet

Hafta sonu Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun da katılımıyla gerçekleştirilen 5. olağan kongrede görevi Aziz Babuşcu’dan devralan Ak Parti İstanbul yeni İl Başkanı Selim Temurci’ye ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretleri başladı. Anadolu yakası belediye başkanları da Temurci’yi ziyaret ederek ‘Hayırlı Olsun’ dileklerini iletti.

tmrcbsk2Her ayın ilk Çarşamba günü farklı bir ilçede toplanan Anadolu yakasındaki Ak Parti’li belediye başkanları bu ay Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in ev sahipliğinde buluştu. Malum kış koşullarına karşı belediyeler arası koordinasyon ve yardımlaşma gibi konuların görüşüldüğü toplantıda işbirliği konuları ele alındı.

tmrcbsk3Ev sahibi Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin ve Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’in katıldığı toplantının ardından Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı’na bir ziyaret gerçekleştiren başkanlar, yeni il başkanı Selim Temurci’ye hayırlı olsun dileklerini ilettiler.