Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BEYKOZLU KOMŞULAR BOĞAZA KARŞI İFTARDA BULUŞTU..

Beykozlular Ramazan ayının bereketini

Beykozlular Ramazan ayının bereketini ve sevincini paylaşmaya devam ediyor. Beykoz Meydanı’nı dolduran ilçe sakinleri, 5 bin kişilik Sokak İftarı’nda komşularıyla birlikte oruç açtı.

Beykoz Belediyesi’nin düzenlediği ‘Meydan İftarları’nın ilki Beykoz Meydanı’nda genci yaşlısıyla 5 bin kişiyi buluşturdu. Beykoz Meydanı’nı ve sahili dolduran vatandaşlar iftar anının manevi havasını hep birlikte yaşadı. Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından okunan ezanla oruçlarını açan Beykozlular, iftar duası için hep birlikte semaya ellerini açtı. Beykoz Belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, başkan danışmanları ve vatandaşların yoğun katılımıyla dolan Beykoz Meydanı paylaşmanın ve kardeşliğin huzuruna şahitlik etti.

Yemek dağıtımına bizzat yardım eden başkan yardımcıları, Beykoz’da tüm ilçe sakinleriyle bu yıl da Ramazan’ın manevi atmosferini yaşadıklarını ve yaşanan bu kardeşliğin tüm İslam âlemini kuşatmasını dilediklerini ifade ettiler. Beykoz Belediyesi tarafından her Çarşamba kurulan Meydan İftar’ı Paşabahçe, Ortaçeşme, Tokatköy Meydanı’nda kurulacak sofralarda devam edecek.

Reklamı Geç