Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BEYLİKDÜZÜ BAŞARI HİKAYESİ MODELİ İSTANBUL’DA UYGULANACAK..

Mart 2019 yerel seçimlerine

Mart 2019 yerel seçimlerine doğru; CHP’nin İstanbul Büyükşehir Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, saha çalışmalarını sürdürüyor. Ümraniye’de partililerle buluşan İmamoğlu; “Biz bu başarı hikayesini Beylikdüzü’nde yazdık, şimdi neden hep birlikte Çekmeköy’de, Sancaktepe’de, Ümraniye’de ve İstanbul’da yazmayalım. İstanbul’da yaşayan herkesin kalbini kazanmaya geldim… Bu insanı tanıdıkça seveceksiniz, hem de çok seveceksiniz” diye seslendi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, saha çalışmalarını sürdürüyor. Ümraniye Salon Prenses’te partililerle buluşan İmamoğlu, Beylikdüzü’nde hayata geçirdikleri projeleri ve sosyal demokrat belediyecilik örneklerini anlattı. CHP’nin Çekmeköy, Üsküdar, Sancaktepe ve Ümraniye belediye başkan aday adayları, meclis üyesi aday adayları ve partililerin coşkuyla karşıladığı İmamoğlu’na yoğun ilgi vardı. Programın açılış konuşmasını CHP İlçe Başkanı İbrahim Can Kıran yaptı ve 31 Mart’ta hep birlikte bahara merhaba diyeceklerini ifade etti.

Bu kez sandığa gerçek manada sahip çıkacaklarını kaydeden CHP İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu, Avrupa standartlarında bir seçim merkezinin altyapısını oluşturmaya başladıklarını söyledi. İmamoğlu, 7 puan geriden takip ettikleri Ak Parti’yi son seçimde 13 puan farkla yenerek Beylikdüzü’nde nasıl iktidar olduklarını ve 5 yıldır nasıl bir yönetim anlayışı sergileyerek halkın gönlünde kurduklarını anlattı. İmamoğlu şunları kaydetti: “Her şeyden önce seçmeni dinleyin ve seçmenin gönlüne girmeyi başarın. Bunun için kendi bildiklerinizi dikte etmeyin. Önce seçmene kulak verin. En iyi particilik partizanca yapılmayan particiliktir. İşi her daim gerçek ehline teslim edin ve bölgenizde sürekli araştırmalar yaptırın. Kamuoyu ne istiyor, ne bekliyor, nabız yoklayın ve ona göre politikalar uygulayın.

Yaptırdığımız bir araştırmada; İstanbul halkının yüzde 60’ı fırsat bulsa kenti terk edeceğini söylüyor. Bundan şunu anlıyoruz İstanbul halkı bu kentte yaşamaktan memnun değil, dağ gibi yığılı sorunlar halkın canına tak etmiş. İşte bu durumlara göre şehir planlamamızı yapıyoruz. Örneğin İstanbul’un 1 milyon 100 bin metrekarelik en büyük kentparkını Beylikdüzü’ne yapıyoruz. Sahile kadar 7 kilometre boyunca uzayan parkın 300 bin metrekarelik kısmını hizmete açtık kalan kısmını bitirdiğimizde Türkiye’nin en büyük parkı olacak ve Ak Parti’nin İstanbul’da açtığı tüm millet bahçelerinin toplamından daha büyük bir park olacak. İşte bunu halka anlatın.

İnsanlarımız sosyal demokrat belediyeciliğin halkın taleplerine göre nasıl yön bulduğunu duysun, görsün ve bilsinler. Yine Beylikdüzü’nde uyuşturucu batağından kurtarıp Zübeyde Hanım Yaşam Merkezi adı altında hizmete sunduğumuz merkezimizin de İstanbul’da başka bir örneği yok. İstanbul’un en büyük kültür merkezini de Atatürk Kültür Merkezi ismiyle Beylikdüzü’nde hizmete açtık. Sosyal ve kültürel yaşama hitap eden 120 projemizin tamamı İstanbul’da en kapsamlı ve en kapasiteli hizmetler.

Memleketin bütün iletişim kanalları ne yazık ki adeta zapt edilmiş. Çağın nimetlerinden sosyal medyayı iyi kullanalım ve kendi dijital iletişim kanallarımızı mutlaka oluşturalım. Son olarak sandığa çok ama çok iyi sahip çıkalım. Bütün emeklerimizin sadece bir günde 24 saatte yok olup gitmesine izin vermeyelim. Onun için sandığa lafta değil gerçek manada sahip çıkalım.

Hep birlikte hazırlanacağız, çok çalışacağız. Ümraniye’de, Sancaktepe’de, Çekmeköy’de ve tüm İstanbul’da yeni efsaneler yaratacağız. Günde 30 kilometre yol yürüme sözü veriyorum. Yüzbinlerce insanımızın elini sıkıp gönlüne gireceğim. İstanbul’da yaşayan herkesin kalbini kazanmaya geldim… Herkese söyleyin. “Bu insanı tanıdıkça seveceksiniz, hem de çok seveceksiniz” deyin. Herkes eliyle ve gönlüyle oy verecek. Gelin hepiniz bu başarının bir parçası olun. Başarı hikayesini hep birlikte yazalım. Herkesin hakkını bilen ve herkese saygıyla yaklaşan, kibirden uzak, toplumun her kesimine sıcak davranan alçak gönüllü bir yönetim anlayışını egemen kılacağız.”

Reklamı Geç