Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BEYLİKDÜZÜ’NDEN ÜMRANİYE ZİYARETİ!..

Geçtiğimiz aylarda anne ve

Geçtiğimiz aylarda anne ve babasını kaybeden Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’a taziye ziyaretinde bulunan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, bölgede çeşitli temaslarda bulunarak hemşerileriyle buluştu.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, geçtiğimiz aylarda annesini ve babasını kaybeden Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’a taziye ziyaretinde bulundu. Başkan Çalık’a Ümraniye ve İBB Meclis Üyesi Sacit Eyüboğlu eşlik etti. Taziye ziyaretine ilişkin bir mesaj paylaşan Başkan Çalık, “Bu vesileyle Sayın Başkan İsmet Yıldırım’a bir kez daha sabır ve başsağlığı diliyorum. Sıcak karşılamalarından dolayı Sayın Başkana ve ziyaret esnasında bizlere eşlik eden Ümraniye Meclis Üyemiz Sacit Eyüboğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.

Aynı zamanda Ümraniye Necip Fazıl Mahallesi Muhtarı da olan İstanbul Muhtarlar Federasyon Başkanı Kadir Delibalta’yı da ziyaret eden Başkan Çalık; “Demokrasimizin temel taşlarından olan tüm kıymetli muhtarlarımıza çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.

Kazım Karabekir Mahallesi ve Ihlamurkuyu Mahallesi Cemevleri’ni de ziyaret eden Başkan Çalık, buralarda esnaf ziyaretleri yaptı vatandaşlarla sohbet etti.

Ümraniye temasları kapsamında Minibüsçüler Esnaf Odası’nı da ziyaret eden Başkan Çalık, Oda Başkanı Yılmaz Keleş ve minibüsçü esnafı ile sohbet etti. Ümraniye Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Resul Taşcı’yı da ziyaret ederek küçük esnafın durumuna ilişkin istişarelerde bulundu.

Ziyaretlerin ardından Ümraniye ve İBB Meclis Üyesi Sacit Eyüboğlu ile birlikte bölgede çeşitli temaslarda bulunan Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, hemşerileriyle buluştu. Namık Kemal Mahallesi’nin önde gelen esnaflarından Yunus Kar’ın işletmesi Karoğlu Çayevi’nde hemşerileriyle sohbet eden Başkan Çalık’a yoğun ilgi vardı.

Reklamı Geç