Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BİLİRKİŞİ HEYETİ, ÇOCUK PARKI BENZİNLİK OLUR MU KEŞFİ YAPTI..

Çekmeköy Mimar Sinan Mahallesi

Çekmeköy Mimar Sinan Mahallesi Fiba Life Sitesi önünde 3.580 ve 3.581 parseller üzerinde yer alan Zeki Veli Togan çocuk parkının bir kısmının akaryakıt istasyonu yapılmak istenmesine karşılık İYİ Parti İlçe Başkanlığı’nca Davacı Bora Kılıç vekili Av. Abdulvahap Deveci tarafından açılan davada görevlendirilen bilirkişi keşif incelemesi gerçekleşti. Bölge sakinlerinin yanı sıra CHP ve İYİ Parti’lilerin adeta çıkarma yaptığı parkta bilirkişi heyetinin keşif işlemleri yaptığı sırada Kemal Sunal’ın meşhur Davacı filmi akıllara geldi.

Çekmeköy’de çocuk parkının akaryakıt istasyonu yapılmak istenmesine yönelik tepkiler devam ediyor. Mimar Sinan Mahallesi Fiba Life Sitesi önünde 3.580 ve 3.581 parseller üzerinde yer alan Zeki Veli Togan çocuk parkının bir kısmının akaryakıt istasyonu yapılmak istenmesine yönelik İYİ Parti İlçe Başkanlığı’nca Davacı Bora Kılıç vekili Av. Abdulvahap Deveci tarafından ilgili imar planının iptali istemiyle Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile İstanbul Valiliği’ne karşı açılan davada görevlendirilen bilirkişi keşif incelemesi gerçekleşti. Bölge sakinleri, söz konusu yerin benzin istasyonu yapılması halinde çocuklarının nefes alacağı başka bir parklarının kalmayacağını ve akaryakıt servisinin konut alanları için tehlike oluşturabileceğini ileri sürerek karara karşı çıkıyor.

Keşif işlemleri sırasında çocuk parkına adeta çıkarma yapan CHP İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, İYİ Parti İlçe Başkanı Dilaver Koç, belediye meclis üyeleri, ilçe yöneticileri ve çok sayıda partili ile mahalle sakinleri, bölgenin yeşil alan olarak kalması için tepkilerini dile getirdi. Park içerisinde dava avukatı ile belediye yetkililerinin dosya hakkında aleyhte ve leyhte görüşlerini dinleyen bilirkişi heyeti ile karara tepki gösteren vatandaşlar arasında zaman zaman ufak atışmalar da yaşandı. Keşif işlemleri Kemal Sunal’ın meşhur Davacı filmini akıllara getirdi. 14. İdare Mahkemesi’nde davam eden davanın seyri bilirkişi heyetinin sunacağı rapora göre şekillenecek.

Reklamı Geç