Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BİNALİ YILDIRIM ÇEKMEKÖY’DE YOĞUN BİR GÜN YAŞADI..

Seçim çalışmalarını bugün Çekmeköy’de

Seçim çalışmalarını bugün Çekmeköy’de sürdüren Ak Parti İstanbul Adayı Binali Yıldırım, yoğun bir gün yaşadı. Beraberinde Belediye Başkanı ve Adayı Ahmet Poyraz ile birlikte sabah kadınlarla kahvaltıda buluşan Yıldırım, daha sonra Ak Parti ve MHP ilçe teşkilatlarını ziyaret edip esnafı gezdi. Biri Camide diğeri Cemevi’nde iki ayrı cenaze törenine de katılan Yıldırım, Ömerli Alphindi Fabrikası’nda işçilerle buluştu ve Taşdelen Meydanı’nda halka hitap etti. Akşam ise Nikah Sarayı’nda işadamları ve kanaat önderleri ile yemekte buluşan Yıldırım Turgut Özal Kültür Merkezi’nde gençlerle bir araya geldi.

Ak Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım seçim çalışmalarını Çekmeköy’de sürdürdü. Eşi Semiha Yıldırım ile birlikte, Çekmeköy’de kadın seçmenlerle bir araya gelen Ak Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, “İstanbul’daki 961 mahallenin 300’ünde 955 kreş açacağız” dedi.

Çekmeköy Doğa Parkı’nda kadın seçmenlerle bir araya gelen AK Parti Adayı Yıldırım, burada yaptığı konuşmada, kadınların toplumun mayası olduğunu söyledi. Yıldırım, İstanbul’un 39 ilçesi ve 961 mahallesinde ciddi araştırma yaparak çalışan annelerin kreş ihtiyacı duydukları yerleri tek tek tespit ettiklerini belirterek, “961 mahallenin 300’ünde toplam 955 tane kreş açacağız. Bu mahallelerde 0 ila 4 yaş arasında 577 bin 370 bebek kreş hizmetinden yararlanacak” dedi.

CAMİİ VE CEMEVİ’NDE CENAZE TÖRENLERİNE KATILDI..

Yıldırım sabah saatlerinde kadın seçmenlerle bir araya geldikten sonra, Ak Parti ve MHP Çekmeköy ilçe başkanlıklarını ziyaret etti. Ardından Hacı Bektaş-ı Veli Taşdelen Cemevi’nde 92 yaşında hayatını kaybeden Şahhanım Sarıbal’ın cenaze namazına katılan Yıldırım, daha sonra Reşadiye Köyü Merkez Camii’nde 47 yaşında hayatını kaybeden Kadri Demir ve 86 yaşında hayatını kaybeden Fahriye Aydın’ın cenaze namazına katıldı. Binali Yıldırım namaz sonrası Çekmeköy Reşadiye Altan Yazıcı İlkokulu’ndan gelen davet üzerine okula giderek, 2/B sınıfına uğradı. Yıldırım, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Yıldırım ardından, yine Reşadiye’de bulunan hindi fabrikasını ziyaret eti. Yıldırım’ı fabrikada çalışan işçiler karşıladı. Binali Yıldırım burada kısa bir konuşma da yaptı.

TAŞDELEN MEYDANI’NDA KONUŞTU..

Binali Yıldırım, Taşdelen’de Ak Parti otobüsü üzerinde çevrede toplananlara hitap etti. Yağmur altındaki mitingde halka hitap eden Yıldırım, AK Parti iktidarının hizmetlerini anlatarak, hem kendisi hem de Belediye Başkan Adayı Ahmet Poyraz için destek istedi. Yıldırım, “Dünyada metrolar arasında yarışma oldu. Makinisti olmayan, sürücüsü olmayan dünyanın en iyisi seçildi. Çekmeköy’e de en iyisi, en güzeli yakışır” dedi. Yıldırım, gönül belediyeciliğiyle İstanbul’u dünyanın parmakla gösterilen şehirleri arasına sokmanın boyunlarının borcu olduğunu belirterek, “İstanbul’un sorunlarını biliyoruz. Sorunları torunlara bırakacak değiliz” dedi.

“Durmak yok, yola devam” diyen Yıldırım; “Çekmeköy’ün metrosu bitti ama iş bitmedi. Daha bunun ikinci etabı var. Bu metro, Yenidoğan’a, Taşdelen’e ve Sultanbeyli’ye kadar gidecek bölümleri var. İnşallah, yıldırım hızıyla buradaki metroyu da bitireceğiz. Sadece metro değil. Çekmeköy, karşı mahallelerini buraya bağlayacak kavşaklar, alt, üst geçitler ve yeşil alanlar da kısa sürede tamamlanacak. O halde 31 Mart’ta bir poyraz estirelim, yıldırımlar çaksın ve Çekmeköy aydınlansın. İnşallah her şey çok daha güzel olacak” dedi.

Akşam saatlerinde Taşdelen Nikah Sarayı’nda düzenlenen yemekte bölgenin işadamları ve kanaat önderleri ile buluşan Binali Yıldırım, daha sonda Turgut Özal Kültür Merkezi’nde gençlerle biraraya geldi.

Reklamı Geç