Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BİNALİ YILDIRIM VE İSMET YILDIRIM İMES’TE İŞADAMLARIYLA BULUŞTU..

31 Mart yerel seçimlerine

31 Mart yerel seçimlerine doğru çalışmalarını hızlandıran Ak Parti İstanbul Adayı Binali Yıldırım, haftanın son gününü Ümraniye’ye ayırdı. Ak Parti Ümraniye Belediye Başkan Adayı İsmet Yıldırım’la birlikte İMES’te işadamlarıyla biraraya gelen Binali Yıldırım’a ilgi yoğundu.

Ak Parti İstanbul Büyükşehir Adayı Binali Yıldırım’ın Ümraniye’de yaptığı saha çalışmalarına; Ümraniye Adayı İsmet Yıldırım, AK Parti İstanbul Milletvekili Hulusi Şentürk ve Belediye Başkanı Hasan Can ile Ak Parti İlçe Başkanı Mahmut Eminmollaoğlu, İMES Başkanı Kemal Akar, MODOKO Başkanı Ethem Özçelik, muhtarlar, STK temsilcileri, iş adamları ve esnaflar katıldı.

İMES Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Akar kısa bir selamlama konuşması yaparak, programa katılımlarından dolayı TBMM Başkanı Binali Yıldırıma teşekkür etti. Ardından ilçedeki hizmetlerinden dolayı Başkan Hasan Can’a teşekkürlerini sunarak, 31 Mart yerel seçimlerde AK Parti Ümraniye Belediye Başkan Adayı olan İsmet Yıldırım’a da başarılar diledi.

AK Parti Ümraniye Belediye Başkan Adayı İsmet Yıldırım selamlama konuşmasının ardından “Ümraniye’de doğmuş bir kardeşinizim. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından doğup büyüdüğümüz yere aday olarak gönderildik. Rabbim hayırlısını nasip eylesin” diyerek konuşmasını bitirdi.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can bir konuşma gerçekleştirerek “Hamdolsun 15 yılı alnımızın akıyla tamamladık. Vazifemiz olsun olmasın gücümüz yettiğince çalıştık ve işimizi Allah rızası için yaptık” dedi. AK Parti tüzüğü gereği 3 dönemi dolduran Başkan Hasan Can 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde tekrar aday olmadığını belirterek, AK Parti Ümraniye Belediye Başkan Adayı İsmet Yıldırım’a başarılar diledi.

TBMM Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım konuşmasında Türkiye’nin gelişimine, sanayinin ülke gelişimindeki önemine dikkat çekti. TBMM Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım;  “15 sene boyunca Ümraniye için canla başla çalışan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a teşekkür ediyorum. 31 Mart’ta gerçekleşecek olan seçimlerde inşallah Ümraniye ilçesinde AK Parti Ümraniye Belediye Başkan Adayı İsmet Yıldırım kardeşimizin olacaktır” diyerek konuşmasını noktaladı.

İMES Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Akar teşriflerinden dolayı TBMM Başkanı Ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’a hediye takdim etti. TBMM Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, AK Parti İstanbul Milletvekili Hulusi Şentürk ve Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ile tüm protokol İMES Yönetim Merkezi binasını gezerek çalışanlarla sohbet ettiler.

Reklamı Geç