Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BİNLERCE SEVENİ SİPAHİ AİLESİ’NİN MUTLULUĞUNU PAYLAŞTI..

Oğlu Nedim Can’ın nikahını

Oğlu Nedim Can’ın nikahını ezeli rakibi Ahmet Poyraz ile birlikte kıyan Hüseyin Sipahi, binlerce seveni tarafından bir kez daha yalnız bırakılmadı. Genç çiftin nikah cüzdanını geline takdim eden eski başbakan Mesut Yılmaz’ın, “Bırakalım kaç çocuk yapacaklarına kendileri karar versin” sözleri ise manidar bir mesaj oldu.

sipahinikah4Siyasetin önde gelen isimlerinden kamuoyunun yakından tanıdığı Hüseyin Sipahi, dillere destan bir nikah töreni ile oğlu Nedim Can ve Ayışığı’nın nikahını Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ile birlikte kıydı. Taşdelen’de önümüzdeki hafta Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılacağı resmi açılış töreniyle hizmete girecek olan Çekmeköy Nikah Sarayı’nda gerçekleşen görkemli nikah merasimine eski başbakanlardan Mesut Yılmaz’dan Mustafa Sarıgül’e, Ali Müfit Gürtuna’dan Adnan Polat, Cavit Çağlar, Fikret Orman gibi pek çok isim katıldı. Siyaset, sanat, magazin, spor ve iş dünyasının önde gelen isimlerini buluşturan nikah törenine Hüseyin Sipahi’nin binlerce seveni adeta akın etti. Partisinin milletvekili adayları, meclis üyeleri, ilçe başkanları, muhtarlar ve çok sayıda bölgeden isim de bu nikahtaydı…

sipahinikah7Nedim Can ve Ayışığı’nın nikahını kıymak için sahneye gelen Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, bir zamanlar sadece 360 oy farkla seçimi kazandığı siyasi rakibi Taşdelen eski belediye başkanı ve CHP Çekmeköy Adayı Hüseyin Sipahi’ye nikah kıyma jesti teklif etmesi oldukça anlamlı oldu. Nikah’tan önce duygu yüklü bir konuşma yapan Hüseyin Sipahi, ailesini böylesine güzel bir günde yalnız bırakmayarak mutluluğuna mutluluk katan tüm konuklarına teşekkür etti.

sipahinikah10Kendisine ‘ağbi’ diye hitap ederek sahneye davet eden Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’la ilgili olarak; “Sayın başkanımla sadece siyasi manada değil sevgi ve saygıda da hep yarıştık” diyen Sipahi, Çekmeköy Nikah Sarayı için de, “Burası büyük ve boş bir alandı ben de Taşdelen Belediye Başkanıydım. Burayı kamulaştırıp dönemin Başbakanı Sayın Mesut Yılmaz’ın da destekleriyle planlara aldık ve bugün se burayı bu konuma getirip hazır etmek sevgili başkanım Ahmet Poyraz’a nasip oldu ve burada ilk nikahı kıymak da benim oğluma nasip oldu. Demek ki insanlar eserleriyle anılıyorlar” şeklinde konuştu.

sipahinikah6Daha sonra genç çiftin nikahı damat babası başkan Hüsepin Sipahi tarafından kıyıldı. Nikah şahitliğini ise davete katılan Mustafa Sarıgül, Ali Müfit Gürtuna, Cavit Çağlar, Mahmut Ekşi, Adnan Polat, Fikret Orman, Murat Hazinedar ve Durmuş Ali Torlak gibi isimler yaptı.

sipahinikah9Eski Başbakan Mesut Yılmaz da genç çiftin nikah cüzdanını gelin hanıma takdim ederken; “Bırakalım da kaç çocuk yapacaklarına kendileri karar versin” demesi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 3 çocuk mesajına gönderme oldu ve Başkan Ahmet Poyraz’ın ilginç bakışlarına neden oldu. Nikahın sonunda ise Sipahi Ailesi’nin saatlerce süren tebrikleri kabul etme merasimi vardı.

sipahinikah2

sipahinikah1

sipahinikah5

sipahinikah14

sipahinikah13

sipahinikah12

sipahinikah8

sipahinikah11

sipahinikah3

 

Reklamı Geç