Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BİR KOLTUKTA AYNI ANDA ÇOK KARPUZ TAŞIYABİLMENİN SIRLARI..

Spordan siyasete, sosyal yaşamdan

Spordan siyasete, sosyal yaşamdan ticarete; hayatın bir çok alanında göz dolduran çalışmalara imzasını atan girişimci genç işadamı Murat Altunköy, çevresine katma değer sunmaya devam ediyor.

Yerel Gazete’nin bu ay ki başarılı genç işadamları köşesinin konuğu Murat Altınköy. Spordan siyasete, sosyal yaşamdan ticarete hayatın her alanında başarılı çalışmalara imza atan Altunköy’le bir koltukta aynı anda çok karpuz taşıyabilmenin sırlarını konuştuk. Çekmeköy’de emlak ve gayrimenkul piyasasında yatırım danışmanlığı hizmeti veren Altunköy, başarının sırrını ‘dürüst ticaret’ olarak özetliyor.

MURAT ALTUNKÖY SOSYAL YAŞAMIN TAM MERKEZİNDE..

Ticarette önemli mesafeler kaydeden Altunköy, sosyal yaşamın da tam merkezinde yer alıyor. Bir çok sivil toplum kuruluşunda etkin görevler alan Altunköy; mesleki açıdan Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği TÜGEM ve İstanbul Girişimciler Derneği’nde yöneticilik yapıyor.

İş dünyası açısından bakıldığında ise Çekmeköy Müteahhitler ve İşadamları Derneği’nde yönetim kurulu üyesi olan Altunköy, spor camiasında da geri kalmamış ve Fenerbahçe Çekmeköy Şubesi’nde yönetim kurulu üyeliği görevini üstlenmiş.

Enerjisinin büyük bir kısmını sosyal yaşamın görev noktalarına harcayan Murat Altunköy, zamanının önemli bir kısmını da Fenerbahçe Çekmeköy Şube toplantısından ÇEKMÜDER programına, TÜGEM etkinliğinden İstanbul Girişimciler Derneği çalışmalarına ayırıyor. 

SİYASETTE; YAŞAMI DAHA İYİ KILMAK İÇİN İYİ PARTİ’DE…

Çevresinde girişimci kimliği ile tanınan Altunköy tüm bu görevlerin yanı sıra siyasette de etkin rol almaya çalışmış ve Türkiye’nin yeni kurulan partisi İYİ Parti’de Çekmeköy İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği sorumluluğunu almış. İYİ Parti Çekmeköy İlçe Teşkilatı’nın siyasi işlerden sorumlu yönetim kurulu üyesi olan Altunköy, “Yaşadığımız hayatı daha güzel ve de daha kaliteli kılabilmenin en önemli yolu siyasetten geçiyor. İnsan hayatını iyi kılabilmek için İYİ Parti’de siyasete başladım” diyor.

YEREL GAZETE: Murat Altunköy, kimdir? Ne iş yapar?

Murat Altunköy: 1971 Ankara doğumluyum ancak aslen Amasya Merzifonluyum. Evliyim ve biri üniversiteye diğeri ilkokul 2’ye giden iki çocuk babasıyım. Milli Savunma Bakanlığı’nda 15 yıl kamu hizmeti yaptıktan sonra kendi işimi kurdum. Çekmeköy’de 5 yıldır kendi markamızla emlak ve gayrimenkul piyasasında yatırım danışmanlığı hizmeti veriyorum. Yapmış olduğum iş itibarı ile ‘Mortgage Broker’ yani konut finansmanı tanıtım ve pazarlama temsilcisiyim.

YEREL GAZETE: Kendi markanız derken, açar mısınız nasıl bir marka ve hangi alanda nasıl hizmet verir?

Murat Altunköy: Logosundan renklerine her görünümüyle tamamen kendimize özgün bir marka oluşturmak için büyük uğraşlar verdik. Sonunda GRANDART GYD Kurumsal Yapı’yı oluşturduk. Soylu Sanat anlamına gelen markamızın kendisini ve anlamını ayrı ayrı patentlerini almak kaydıyla tescilledik. Gayrimenkul yatırım danışmanlığı hizmeti veren GRANDART GYD, başarılı yükselişini sürdürerek kısa zamanda sektörde önemli bir yer edindi. Gelinen noktada GRANDART GYD, inşaat sektörünün önde gelen markalaşmış DAP Yapı gibi firmaları ile çözüm ortağı olmuştur.

Türkiye’de İstanbul merkezli olarak hareket eden firmamız, şirket içinde ve dışında gayrimenkulün tüm çıkış noktalarında referans aldığı kurumsallığı benimsemiş, yatırımlarını ve hedeflerini bu temel üzerine atmıştır. Sadece ülke içerisinde bir organizasyon hedeflemeyerek başta; Avrupa olmak üzere dünyanın diğer ülkelerinde de kurumsal bir gayrimenkul aracılık firması olarak hizmet vermeye odaklanmıştır.

Grandart GYD, gerek kurumsal organizasyon, gerekse hizmet modeliyle, tamamen profesyonel ve başarı odaklı bir yapılanmadır. İnşa ettiğimiz bu profesyonelliği kariyerleştirmiş çalışanlarıyla, eğitimli ve uzman kimliğiyle İstanbul merkezden ülkemizin farklı bir bölgesindeki Grandart GYD ofisi aynı bakış açısıyla müşterilerini karşılar, hizmet eder, memnun eder. Grandart GYD kurumsal kimliği hazırlanırken, firmamızın bakış açısı ve felsefesi renklerimizde ve logomuz da yer aldı. Bu bakış açısı ve felsefe insan odaklı hizmetin, ülkemizin ve sevginin temsilidir. Biliyoruz ki temelinde insan odaklı her sistem başarılı olacaktır.

Grandart GYD markası 2011 yılında Türkiye’de gayrimenkul sektörüne girdi. Kurulduğu yıllarda kendi alanında çalışmalar yaparak, sektörel analizler ve stratejiler geliştirerek, hedeflediği ” gayrimenkul markası ” idealine adım adım ilerledi. 2012 yılı başında uzun soluklu arge döneminin ilk meyvelerini toplamaya başladı. Kurumsallaşarak markalaşma yolunda ciddi adımlar attı. Ülke içerisinde ve uluslararası arenada hizmet ağını ciddi anlamda geliştirdi. 2013 yılında sistem ve ekipleriyle tam anlamıyla start aldı. Hizmet alanı olan “profesyonel gayrimenkul danışmanlığını” global kriterler ve kültürel değerlerle harmanlayarak, alışıla gelmişliğin ve ön yargıların dışarısına çıkarak standart üstü bir yapı haline getirdi.

Temel slogan ve felsefemizin “önceliğimiz sizin memnuniyetiniz” olması, başlangıç ve hedeflerin şeffaflığı firmamızın bakış açısını yansıtmaktadır. Profesyonellik, özveri, inanç, sevgi ve sistemli olmanın bir arada duruş şeklidir.

Hizmet alanlarında; Ticari projeler, nitelikli konut projeleri, villa, lüks konut, alışveriş merkezi, plaza, residence, fabrika, antrepo, ticari arsa ve kat karşılığı ticari modeller gibi gayrimenkul kavramını içerisine alan tüm noktalarda birinci ve ikinci el aracılık hizmetleri sistemi ile çalışan modeldir.

GRANDART GYD VİZYON: Sistemli çalışarak, teknoloji ve insan kaynaklarını maksimum seviyede birleştirerek kendimizi ve çözüm sunduğumuz müşterilerimizi başarıya ulaştırmak.

GRANDART GYD MİSYON: Hayatı kolaylaştıran, yaşam için standartlar geliştiren, insan odaklı sistemler kurarak kaliteli hizmet sunmak. İnşaat ve gayrimenkul sektörü hakkında eğitici ve öğretici bilgi sahibi olmak isteyenler ve hakkımızda daha fazla bilgi edinmek isteyenler www.grandartgyd.com adresinden her türlü ayrıntılı bilgiye ulaşabilir.

Reklamı Geç