Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLİYORUZ…

İstanbul’da yayın yapan Güncelposta

İstanbul’da yayın yapan Güncelposta Gazetesi ve Gazete 1453’ün İmtiyaz Sahibi Gazeteci Hamit Kurt ile İşgüvenliği Uzmanı Kimyager Gülşah Hasoğlu dünya evine girdi. İstanbul Boğazı’nda özel bir teknede yapılan düğünde davetliler doyasıya eğlendi.

hmt2İki yıllık birlikteliği nikah masasına taşıyan Kurt ve Hasoğlu çiftinin nikahını, Kadıköy Evlendirme Dairesin’nde Kadıköy Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Çetinkaya kıydı. Politikadan sanat dünyasına, iş dünyasından bürakrasiye, STK’lardan medyaya kadar uzanan birbirinden seçkin davetlilerin katıldığı nikah merasiminde çiftin şahitleri, İstanbul’un tanınan ismi İşadamı Mahmut Ekşi, Kurt Medya Grubu’nun Yayın Kurulu Başkanı Şakir Hıra ve Marünüsülerin Kanaat Önderlerinden Selahattin Kurt oldu.

hmt1Nikah merasiminden sonra boğazda özel bir teknede yapılan düğünde renkli görüntülere sahne oldu. Hakkari’nin folklorik düğün stili, Balkanların Slav ırkı Pomakların gizemli dünyasını Boğaza taşıyan Hakkarililer ve Pomaklar boğaza bir birinden özel halaylarla renk verdiler. İstanbul Boğazı’nda 3-4 saat süren düğünde, iki kültürün kaynaşması, Kürtçe- Pomakça türkülerle Boğaz’da hayat buldu. Biz de Yerel Gazete olarak genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

hmt4

hmt3

 

 

 

 

Reklamı Geç