Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BİRKONFED İŞ DÜNYASI STK’LARI ÇEKMEKÖY’DE BULUŞTURDU..

Kısa adı BİRKONFED olan

Kısa adı BİRKONFED olan Birleştirici İş Dünyası Konfederasyonu’nun Genel Başkan Yardımcısı Yücel Yalçınkaya’nın ev sahipliğinde organize ettiği Taşdelen Nikah Sarayı 7 Tepe Sosyal Tesisleri’ndeki STK başkanlarının kahvaltı buluşması yoğun katılımla gerçekleşti. Birlik mesajları veren federasyon başkanları; “Ülkemizin geleceği saha çalışmalarını artırma vaktidir” dedi.

Birkonfed çekmeköy buluşması 5Çekmeköy Taşdelen’de BİRKONFED’in Genel Başkan Yardımcısı Yücel Yalçınkaya’nın ev sahipliğinde düzenlediği Federasyon başkanları buluşması önemli bir toplantıya sahne oldu. Kahvaltıya Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız ve Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ile Ak Parti Yalova eski Milletvekili Temel Çoşkun’un yanı sıra; BİRKONFED İş Dünyası Konfederasyonu Genel Başkanı Osman Ünsal, BİRKONFED Genel başkan yardımcısı ve Çekmeköy AK Parti Meclis Üyesi Yücel Yalçınkaya, Ak Parti İlçe Başkanı Salih Kırıcı, ÇEKORDER Başkanı Metin Çoban, İstanbul’da faaliyet gösteren Tokat’tan Amasya’ya ve Malatya’dan Ordu’ya kadar bir çok il ve ilçe federasyon temsilcileri ve STK yöneticileri katıldı.

Birkonfed çekmeköy buluşması 1Programın açılış konuşması yapan BİRKONFED Genel Başkan Yardımcısı Yücel Yalçınkaya; “Ülke ve millet olarak her zamanki gibi zor ve hassas günlerden geçiyoruz. Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Bizleri yalnız bırakmayan tüm STK temsilcilerimize teşekkür ediyorum. pizmit.com BİRKONFED İş Dünyası Konfederasyonu olarak üzerimize düşen görevi biliyoruz. BİRKONFED tabanı düşünen ve tabanla beraber hareket eden bir sivil toplum kuruluşudur. Türkiye’nin girmiş olduğu süreçte her zaman devletimizin yanındayız. BİRKONFED, hemşeri dernekleri ve federasyonlarını kendine öncü bilen, iyiler arasında ticari duyguları oluşturmak için zemin hazırlayan bir kuruluştur. Ülkemizi güzel yerlere taşıyacak yeni çalışmaların hayırlı olmasını diliyorum” dedi

Birkonfed çekmeköy buluşması 2BİRKONFED Genel Başkanı Osman Ünsal ise; “Artık ülkemiz kabuk değiştiriyor. İş dünyası olarak süreci takip ediyoruz. Özellikle 15 Temmuz’dan sonra büyük bir ekonomik saldırı başlatıldı. İş dünyası olarak ekonomiyi canlandırmak için neler yapabiliriz diye sürekli fikir ve projeler üretiyoruz. Mevzuat ve bürokraside yaşadığımız sıkıntıları yetkililere iletiyoruz. Yeni anayasa, özellikle iş dünyasının önünü açacak, bürokrasiye takılmadan işleri hızlandıracak bir sürecin başlangıcı olacak. Biz yeni Türkiye’yi önemsiyoruz. Türkiye’yi ağır sanayiye kavuşturursak, ekonomik anlamda güçlendirirsek dünyada söz sahibi bir ülke oluruz” diye konuştu.

Birkonfed çekmeköy buluşması 4Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz da yeni sürece işaret ederek; “Millet olarak bir ve güçlü durarak beraberliğimizi sağladık, bundan sonra da sağlayacağız. Ülkemiz adına Anayasa değişikliği çok önemli bir dönüm noktası olacak. Meclistekiler üzerine düşeni yaptı, şimdi sıra millette. Bu ülkede bir daha 15 Temmuz benzeri darbe girişimlerini görmek istemiyor ve ekonomik anlamda istikrarı yakalamak istiyorsak üzerimize düşeni yapmalıyız. Milletimiz her zaman en doğru kararı vermiştir. İnşallah yeni anayasa konusunda da en doğru kararı verecektir” dedi.

Birkonfed çekmeköy buluşması 3Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı da konuşmasında, yeni Anayasa ve referandum sürecine işaret ederek sahada daha etkin çalışılması gerektiğine vurgu yaptı. Ak Parti Yalova eski Milletvekili Temel Çoşkun da konuşmasında 15 Temmuz hain işgal girişimi ve sonrasında ülkemizin ekonomik saldırılar altında yeni kaoslara çekilmek istendiğine ve buna en güzel cevabın referandum sandığında bir kez daha millet tarafından verileceğini kaydetti.

Birkonfed çekmeköy buluşması 6Referandum ve yeni Anayasa oylamasına ilişkin düşüncelerini dile getiren bazı il ve ilçe dernek federasyon başkanları, sokakta halkın referandumda neye evet diyeceğini çok fazla bilmediğini bunun için millete değişiklik paketinin çok iyi anlatılması gerektiğini dile getirdiler. Program sonunda ise toplu fotoğraf çekimi vardı.

Reklamı Geç