Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“BİRLİK OLUP, DAHA GÜÇLÜ ÖRGÜTLE ÇEKMEKÖY’Ü KAZANACAĞIZ…”

Yeni bir başlangıç için

Yeni bir başlangıç için CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı’na aday olduğunu coşkulu bir programla açıklayan Hüseyin Kızıldaş, “Biz bu sevdaya baş koymuşuz. Bizim sevdamız Çekmeköy. Çekmeköy’e karşı hepimizin sorumluluğu çok, borcu çok. Birbirimize sitem etmeye hakkımız yok. Onun için hepinizi mücadeleye davet ediyorum” dedi.

5 Ocak Pazar günü kongresini yapmaya hazırlanan CHP Çekmeköy ilçe başkanlığı için adaylar çalışmalarını sürdürüyor. Önceki dönem ilçe başkanı Hüseyin Kızıldaş, yeni bir başlangıç için yeniden aday olduğunu resmen ilan etti. Kızıldaş’ın hafta sonu düzenlediği kahvaltılı program delegeler ve partililerin yoğun katılımı ile coşkulu geçti. Kızıldaş’a destek için Çınar Düğün Salonu’nu hınca hınç dolduran delegeler birlik ve beraberlik mesajları verdi. Programda yaptığı konuşmada partililere önemli mesajlar veren Kızıldaş, “Sayın ilçe başkanım, ilçe yöneticisi arkadaşlarım, kadın ve gençlik kollarımızın değerli üyeleri, meclis üyesi arkadaşlarım ve saygıdeğer delegeler hepinizi saygıyla selamlıyorum” dedi.

Çekmeköy’ü sevda olarak tanımladığını kaydeden Kızıldaş, “Çekmeköy bizim sevdamız ve biz bu sevdaya ezelden beridir baş koymuşuz. Bu Çekmeköy’e hepimizin sorumluluğu ve borcu çok. Birbirimize sitem etmeye hakkımız yok. Onun için hep birlikte mücadeleye devam edeceğiz. Artık ayağa kalkmanın zamanıdır. Aydınlık yarınlar için bugünden adım atmak gerekiyor. Yeni dönemde daha güçlü bir ilçe yönetimi, daha etkin ve daha faal gençlik ve kadın kolları ile örgütümüze sahip çıkacağız. Ülkemizin beklemeye artık sabrı ve tahammülü kalmamıştır. Bunun yolu laf değil iş üretmekten geçiyor. Hedefimiz sadece Çekmeköy değil, bütün Türkiye’de iktidar olmaktır” şeklinde konuştu.

CHP Çekmeköy Adayı Hüseyin Kızıldaş, şöyle konuştu: “Bu sevda, davamızın yeni bir başlangıcı olsun. Bugün Çekmeköy’de herkesi kucaklayan, yediden yetmişe tüm vatandaşlarımızın hakkını ve hukukunu gözeten, çağdaş belediyeciliği, sosyal demokrat kimliğimizi bu güzel ilçemizin her taşına işleyeceğimiz güzel günlerin bir başlangıcıdır. Üzerimizdeki sorumluluğun farkındayız. Gücümüzü sizlerin desteğinden ve Çekmeköy’ün geleneklerinden alıyoruz. Çekmeköy örgütü vefasıyla, partisine ve sosyal demokrasiye olan inancıyla her zaman mücadeleye hazırdır.

Dengelerin değil değerlerin peşinde olacağız. Bugün İstanbullu tüm hemşerilerimizin gözü CHP’li belediyelerin üzerindedir. Hiç kimsenin şüphesi olmasın; etkin bir örgütlenme yapısıyla ilk seçimde Çekmeköy’de partimizi iktidara mutlaka ama mutlaka taşıyacağız. Bunu hep birlikte gerçekleştireceğiz. Her birimizin Çekmeköy’ün kaderinde izi ve emeği olacak. Emek vermek isteyen herkesi bu mücadele yolunda birlik olmaya, beraber olmaya davet ediyorum. Örgütümüzün ve delegemizin en doğru kararı vereceğine inancımız tamdır.”

Reklamı Geç