Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJLARIYLA DAHA KUCAKLAYICI BİR DÖNEM SÖZÜ..

Geçtiğimiz yıl yönetimin istifası

Geçtiğimiz yıl yönetimin istifası üzerine görevden düşen CHP Ümraniye İlçe Başkanı Zeynel Kızılkaya, olağanüstü kongrede yeniden seçilerek göreve döndü. Beyaz liste ile Mevut Başkan Mustafa Özer’in 103, mavi liste ile önceki dönem başkanlardan İbrahim Can Kıran’ın 100 oy aldığı kongrede yeşil listeyle 134 oyla kazanan Zeynel Kızılkaya, birlik ve beraberlik mesajlarıyla daha kucaklayıcı bir yönetim sözü verdi. Kızılkaya, “Kazanan Ümraniye olmuştur” dedi..

Cumhuriyet Halk Partisi Ümraniye İlçe Başkanlığı’nın aylardır beklenen olağanüstü kongresi İBB Şehit Kaymakam Muhammed Safitürk Kültür Merkezi’nde yapıldı. CHP İstanbul Milletvekili Zeynel Emre’nin divan başkanlığı yaptığı kongrede heyecan yüksekti. CHP İstanbul il yöneticilerinin yanı sıra ilçe başkanlarının da katıldığı kongreye partililer ve delegeler yoğun katılım gösterdi. Geçtiğimiz yıl 28 Ekim günü ilçe yönetiminin istifa etmesi üzerine görevden düşen Zeynel Kızılkaya, olağanüstü kongrede yeniden seçilerek görevine döndü. Mevcut başkan Mustafa Özer beyaz liste ile 103 oy alırken, mavi liste ile önceki dönem başkanlarından İbrahim Can Kıran 100 oy aldı ve yeşil liste ile Zeynel Kızılkaya 134 oyla ipi göğüsleyen isim oldu.

Seçimlere geçilmeden önce yapılan 3 adayın konuşmasında da Ümraniye’de CHP’yi iktidara taşıma vurgusu vardı. Kazanması halinde daha kucaklayıcı ve daha kapsayıcı bir yönetim sözü veren Zeynel Kızılkaya, sahada daha aktif ve daha etkin bir CHP örgütü hakim kılacaklarını ifade etti. Ümraniye’de Demokrasi Platformu oluşturacaklarını söyleyen Kızılkaya, “Başarıya giden yolda yapılması gereken tüm çalışmaları hep birlikte gerçekleştireceğiz. Kazanan Ümraniye olacak. Tıpkı 23 Haziran’da olduğu gibi beraber başaracağız” şeklinde konuştu. İbrahim Can Kıran ve Mustafa Özer de konuşmalarında CHP Ümraniye Örgütü’nün yerelde ve genelde iktidar hedefiyle yapmayı planladıkları çalışmaları anlattılar.

Kongrede daha sonra listelerin belirlenmesiyle seçimlere geçildi. Seçim sonucunda 134 oyla kazanan Zeynel Kızılkaya’nın yeşil listesi oldu. Tüm partililere bir teşekkür konuşması yapan Kızılkaya, Ümraniye’de yeni bir başlangıç yaptıklarını kaydetti. Kızılkaya, “Huzur, güven, umut ve yenilik için birlik olma dönemi” dedi.

 

Reklamı Geç