Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE ESNAFIN GÜCÜNE GÜÇ KATIYORLAR…

İftar davetini bu yıl

İftar davetini bu yıl da birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştiren Dudullu Esnaf Kooperatifi, Ramazan bereketini paylaştı. İftarda konuşan Yönetici Nilgün Kaplan, son günlerde yaratılmaya çalışılan bir takım spekülasyonlara karşılık ‘Boş işlere pirim vermeyiz. Bizim alnımız ak yüzümüz pak. Hodri Meydan’ çıkışıyla cevap verdi.

Geleneksel iftar davetini bu yıl da birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştiren Dudullu Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi, Ramazan bereketini ortaklarıyla paylaştı. Kooperatif Başkanı Mehmet Sami Yirmibeş ve tüm yöneticilerin konuklarını kapıda karşıladığı iftar, Dudullu esnafının ne kadar büyük bir aile olduğunu bir kez daha perçinledi. Aynı zamanda kooperatif denetim kurulu üyesi de olan Marangozlar Odası Başkanı Suat Yazıcı ve Bakkallar Esnaf Odası Başkanı Resul Taşcı, yöneticiler Mehmet Yücel, Ali Okuş ve Habip Bice ile çok sayıda isim iftara katılanlar arasındaydı.

Yoğun katılımın yaşandığı iftarda konuşan Yönetici Nilgün Kaplan, son günlerde kooperatif hakkında yaratılmaya çalışılan bir takım spekülasyonlara karşılık ‘Bizim alnımız ak yüzümüz pak. Hodri Meydan’ çıkışıyla cevap verdi. Geçtiğimiz yıl yapılan genel kurulla ilgili yargılamanın üst mahkemede itiraz yolunda olduğunu ifade eden Nilgün Kaplan, şunları söyledi:

“Siz değerli ortaklarımızın iradesini yok saymak istiyorlar. O gün genel kurulda her türlü oyunu çevirmek isteyenler de onlar, şimdi mahkeme kapılarında sizin iradenizi yok saymak isteyenler de onlar. Kötü söz sahibine aittir diye bir laf vardır. Ortada bir sahtekarlık ve usulsüzlük olduğunu iddia ediyorlarsa bunun sorumluları kendileridir.

Güven ve teveccüh ile işbaşına gelen bizlerin yönettiği bu kurum, sizlerin ortak malıdır. Makamlar gelip geçici. Önemli olan sizler için üretilen hizmetler. Biz, birileri gibi sürekli laf üretmiyoruz. Sizlerin her türlü hakkını ve hukukunu sonuna kadar korumak bizim en asli görevimiz. Sizin oyunuza ve iradenize sahip çıkmak ve bu güvene layık olmak için birlik ve beraberlik içerisinde daha çok çalışmaya devam edeceğiz.”

Reklamı Geç