Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BÖLGENİN SESİ GAZETESİ’NDEN 11. YIL VE 200. SAYI..

Anadolu yakasında yerel yayın

Anadolu yakasında yerel yayın yapan Bölgenin Sesi Gazetesi, 200. sayısını yayımladığı 11. yılını coşkulu bir geceyle kutladı. Şile İskorpit Restaurant’taki gurur gecesine Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Kaymakam Mehmet Nebi Kaya, siyasiler, işadamları, STK temsilcileri, muhtarlar, basın mensupları ve çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Bölgenin Sesi Gazetesi, Şile İskorpit Restaurant’ta düzenlediği muhteşem geceyle 11. yayın yılını ve 200. sayısını kutladı. Davete Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Şile Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya, Ak Parti İlçe Başkanı Erdoğan Akgül, MHP İlçe Başkanı Mustafa Pıçak, CHP İlçe Başkanı İbrahim Çelik, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Mehmet Sadık Çağlayan, Dudullu Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Nilgün Kaplan, işadamları, basın mensupları, muhtarlar, STK temsilcileri ve çok sayıda seçkin konuk katıldı.

Gecede selamlama konuşması yapan Bölgenin Sesi Gazetesi İmtiyaz Sahibi Süleyman Hilmi Eren, “Gazetecilik; heyecandır, coşkudur, maceradır, tutkudur. İşte bu duygularla, 2011 yılının Haziran ayında çıktığımız yolda, 200’üncü sayımızı çıkarmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu mutluluğumuzu bugün değerli dostlarımızla paylaşmak istedik. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ederim” dedi.

“11 yıl süreyle okurlarımızın göstermiş olduğu teveccüh, bizi daha çok heyecanlandırdı ve gururlandırdı. Okurlarımızın verdiği destekle, doğru haberin peşinde koşturmaya gururla devam ediyoruz” diyen Eren, şunları kaydetti: “Bölgenin Tek Söz Sahibi Olan Gazetesi” sloganıyla çıktığımız bu yolda, gece-gündüz demeden, doğru haberin peşinde, yılmadan koştuk. Bu 11 yıl içerisinde: Halkın sesi olduk, Esnafın sesi olduk, Yerel yöneticilerin sesi olduk, STK’ların sesi olduk, Siyasetin sesi olduk, Şilemizin Türkiye’ye açılan kapısı Gema Polimer Şile Yıldızsporumuz ve Amatör sporcuların sesi olduk. Ancak asla ve asla, kötünün, yalancının, iftiracının ve hırsızın sesi olmadık. Haksızlığa karşı mücadele ettik, vatandaşımızın hakkını koruduk.

Türkiye Cumhuriyeti’nde uygulanan meslek ilkeleri ışığında, dürüst ve doğru iletişimin temelini düstur edinerek, “Ne? Ne Zaman? Nerede? Nasıl? Neden?  Nereden? ve Kim?” sorularını oluşturan unsurların en doğrularıyla haberi oluşturmayı hedefledik. “Gazetecinin görevini yapabilmesi için habere, olaya, olguya, belgeye ve bilgiye dayalı yazılar yazması gerekir. Bunun için de gazetecinin güvenilir kişi olması zorunludur. Gerektiğinde hükümetlere ve güç odaklarına karşı savaşmayı göze alan insan, gazetecidir” ilkesinden asla ve asla vaz geçmedik.

Herhangi bir menfaat grubuna bağlanmadan, açık fikirli, dürüst, ön yargılardan uzak ve kişilik haklarına saygılı olmak, gazetecilik etiğimizin olmazsa olmazı oldu. İşte bu amaç, hedef, ilke ve etiğimiz doğrultusunda gerçekleştirdiğimiz yayıncılık mücadelemizde 200’üncü sayımıza ulaşmamız doğru yolda olduğumuzun bir göstergesidir. Okurlarımızın, Bölgenin Sesi Gazetesi’ne göstermiş olduğu ilgi ve alaka bizleri son derece gururlandırmıştır. Bugünlere gelmemizde maddi manevi desteği olan tüm okurlarımıza ve bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan siz değerli dostlarımıza teşekkür ederim.”

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı da yaptığı konuşmada yerel basının önemine vurgu yaptı. “İlçemizin değerli yerel basın mensuplarından Süleyman Hilmi Eren’in imtiyaz sahibi olduğu Bölgenin Sesi Gazetesi’nin 200. sayısı onuruna düzenlediği geceye katılmaktan büyük mutluluk duyduk. Kendilerine Şile’mize verdikleri emekler için teşekkür ediyor, uzun ve başarılarla dolu bir yayın hayatı diliyorum” dedi.

Şile Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya da yaptığı konuşmasında Bölgenin Sesi Gazetesi’nin daha nice yıllara ve yeni sayılara yayın yapmasını diledi.

Reklamı Geç