Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BORA KILIÇ; “AYRI GAYRI YOK, SADECE TEMSİL VAR..”

İYİ Parti’li meclis üyeleri

İYİ Parti’li meclis üyeleri Millet İttifakı işbirliği neticesinde katıldıkları CHP sıralarından istifa ederek kendi partilerini temsil etmeye başladı. Aynı zamanda İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi de olan İYİ Parti Çekmeköy Meclis Üyesi Bora Kılıç; “Ayrımız gayrımız yok, sadece resmiyette temsil etme var. Millet İttifakı gereği ortak grup kararları ve işbirliği artarak devam edecek” dedi.

31 Mart yerel seçimlerinde Millet İttifakı olarak belediye meclislerinde CHP çatısı altında yer alan İYİ Partili üyeler, istifalarını vererek resmen partilerini temsil etmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde CHP’den istifa ederek 12 kişiyle grubunu kuran İYİ Parti’li üyeler ilçelerde de istifalarını sunup partisine döndü. Çekmeköy Belediyesi Eylül ayı ilk meclis toplantısında İYİ Parti’den Millet İttifakı sebebiyle CHP çatısı altında meclise giren İYİ Parti’li Bora Kılıç ve Adnan Ülke de istifalarını vererek partilerini temsil etmeye başladı.

Meclis sonrası gazetemiz www.yerelgazete.com.tr ye özel değerlendirmelerde bulunan İYİ Parti Çekmeköy ve İBB Meclis Üyesi Bora Kılıç, “İttifak devam ediyor. Ayrı, gayrımız yok. Sadece İYİ Parti’yi temsil etme dönemi başlamıştır” dedi. İYİ Parti’li Meclis Üyesi Adnan Ülke de yaptığı değerlendirmede ortak grup kararlarının aynen devam edeceğini ve Millet İttifakı işbirliğinin süreceğini kaydetti.

Türkiye’nin ve İstanbul’un dört bir yanında olduğu gibi Çekmeköy’de de vatandaşın her türlü menfaatine yapılan ve yapılacak olan olumlu bütün çalışmalara sonuna kadar destek vereceklerini kaydeden Bora Kılıç; “Her türlü ayrımcılığa ve particiliğe karşıyız. Bizler 31 Mart’ın hemen ertesinde parti rozetlerimizi çıkarıp Çekmeköy’e hizmet rozetimizi taktık. Aslolan millete hizmet gayesidir. 250 bin Çekmeköylü’ye hizmet için çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz. Vatandaşımızın her bir talebi bizim için emirdir. Muhtarlarımızın, sivil toplum kuruluşu temsilcilerimizin, kanaat önderlerimizin, esnafımızın, işadamlarımızın velhasıl her kesimden ve her görüşten bütün halkımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Çekmeköy özelinde devam eden hizmet ve yatırımlarını yerinde gezip, görüp incelediğini ve raporlayarak kayıt altına aldığını ifade eden Bora Kılıç, şunları söyledi; “Bu kayıtları İstanbul Büyükşehir Belediyemize aynen sunacağım. Geçmiş yönetim döneminden kaynaklı sorunlar yüzünden ağır aksak yürümeye çalışan ve adeta durma noktasına gelen, kimi yerde de tamamen duran Seyir Terası başta olmak üzere, Çamlık ve Hamidiye’deki kültür merkezleri ve İtfaiye Binası gibi hizmet ve yatırımların hepsini gezdim, gördüm inceleyip rapor halinde kayıt altına aldım. İBB’nin Çekmeköy’de atıl hale gelmek üzere olan bu hizmet ve yatırımların biran evvel tamamlanıp halkın hizmetine sunulması gerekiyor. Bizim, boşa harcayacak zamanımız yok. Milletin parasıyla Çekmeköy’ün kaynakları geçmişte neden bu derece hoyratça savrulup yok edilmiş ona da ayrıca bakılacak elbette.” 

Reklamı Geç