Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BOZKURT; “EKİBİMLE BİRLİKTE YENİ BAŞARILARA İMZA ATACAĞIZ”

CHP ilçe örgütlerinde devam

CHP ilçe örgütlerinde devam eden kongre süreci için takvim işlerken, Çekmeköy’de de başkanlık yarışı kızışıyor. Natural Düğün Salonu’nda düzenlediği kahvaltılı toplantıda adaylığını açıklayan mevcut ilçe başkanı Erdoğan Bozkurt; “Ekibimle birlikte daha büyük başarılara imza atmak için yeniden göreve talibim” dedi. Önümüzdeki hafta yapılacak kongre öncesi beklenen bu açıklama toplantısına delegelerin yoğun katılım gösterdiği izlendi.

chp cekmekoy bozkurt aday 1İlçe yöneticileri ve delegelerin ilgiyle takip ettiği toplantıda partililere hitap eden Başkan Bozkurt, Diyarbakır’da yaşanan saldırı sonucu hayatını kaybeden Baro Başkanı Tahir Elçi ve şehit polislerimizi anarak konuşmasına başladı. Türkiye’nin mevcut iktidar tarafından kötü yönetilmesi sonucu yangın yerine çevrildiğini söyleyen Başkan Erdoğan Bozkurt; “Yaratılmak istenen tüm bu kaos ve çatışma ortamında biz örgüt emekçilerinin dimdik duruşuyla halkımızın tek güvencesi Cumhuriyet Halk Partisi var olmaya devam edecek” dedi.

chp cekmekoy bozkurt aday 7Yaklaşık iki yıl boyunca görev yaptıklarını kaydeden Başkan Bozkurt; “Bu süreçte siz değerli örgüt emekçilerimizle birlikte sürekli halkımızın içerisinde olduk. Sokaklarda, mahallelerde, hanelerde ve işyerlerinde partimizi halkımıza en iyi şekilde anlatmak için mücadele ettik. Sandık başlarında halkımızın emanetine sahip çıkmak için çaba gösterdik. Geldiğimiz noktada partimizin bayrağını Çekmeköy’de Türkiye ortalamasının altına hiçbir zaman düşürmediğimiz gibi daha yükseklere taşıdık” şeklinde konuştu.

chp cekmekoy bozkurt aday 2Cumhuriyet Halk Partisi tarafından sunulan proje ve vaatlerin mevcut iktidar tarafından aynen kopyalandığını fakat halka sunulurken eksik gösterildiğini kaydeden Bozkurt; “Emeklilerle ilgili projemizi ekarte etmek isteyen iktidar partisi, ‘Sizler çifte ikramiye alacağız diye bunlara oy verirseniz evlatlarınız askerden dönemeyecek’ diyerek adeta vatandaşa dayatmada bulunmuştur. Güven ve istikrar vaadiyle işbaşına gelenler ülkeyi bugün getirdikleri sonuçta adeta bir yangın yerine döndürmüşlerdir” dedi.

chp cekmekoy bozkurt aday 8Önümüzdeki hafta yapılacak ilçe kongresinde ekibiyle birlikte yeniden göreve talip olduklarını söyleyen Erdoğan Bozkurt; “Sizlerle birlikte daha büyük başarılara imza atmak için yeniden bir yola çıkıyoruz. Ekibimle birlikte bu göreve talibim. Siz örgüt emekçisi tüm delegelerimiz ve partililerimizden destek bekliyorum” dedi.

chp cekmekoy bozkurt aday 4

chp cekmekoy bozkurt aday 6

chp cekmekoy bozkurt aday 5

chp cekmekoy bozkurt aday 3

Reklamı Geç