Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Kenan BAYLAM

BU MEMLEKETE VE MİLLETE HİÇ Mİ RAHAT YOK…

kenanyeniSeçim, seçim, seçim dedik… O da oldu, bitti. Tek başına, işbaşına, millet iradesiyle güçlü iktidar hepsi tamam lakin kan ve gözyaşı dinmiyor, dinmiyor… Dışarda sınırlarımızı tehdit eden sular durulmuyor, içeride şer güçlerin sonu gelmiyor…

Tarih boyunca bu topraklar üzerinde oynanan oyunlar aynen devam ediyor. Her gün şehit haberleri… Terör tırmandıkça tırmanıyor. Doğu ve Güneydoğu illerimizin hali ortada. Barış, kardeşlik, çözüm süreci hepsi rafta. Analar ağlıyor, ocaklar sönüyor. Siyasi hesaplaşmalar, entrikalar, kim neyin peşinde, kim kimin adamı anlamak mümkün değil. Kimi ABD diyor, kimi Rusya. Avrupa hakeza.

Her zaman olduğu gibi hedef hiç şaşmaksızın Türkiye. Kardeşi kardeşe kırdırmak, iç bozgunluk, ekonomik bağımlılık, üretimden yoksun tüketime dayalı bir toplum. Algı ve yönetme sanatına dayalı enstrumanlarla uyutulan beyinler.

Bu memlekete ve millete hiç mi rahat yok arkadaş… Çözüm erklerinin başında gelen siyaset kurumu, liderlerin söz düellolarından ibaret. İş lafa gelince hepsi birbirinden yiğit kesiliyor..

Biri kalkıp bir laf sokuyor, öbürü diğer yandan başka bir söz çakıyor. Sokaktaki vatandaş da hangisi daha iyi salladı ona bakıyor. Ağızlara çalınan bir – iki parmak bal misali, gündür geçip gidiyor. Umutlar yok değil, elbette var. Tıpkı geçmişti olduğu gibi. Yeni yıl yeni bir umut olsun.

Yeni yılın hayırlar getirmesi dileğiyle..

Her senenin sonunda söylenen klasik deyimle; acısıyla, tatlısıyla koskoca bir yılı geride bıraktık. Şimdi yeni bir başlangıç zamanı. Yeni yıl 2016’nın başta ülkemize ve milletimize olmak üzere; bölgemizde komşularımıza ve tüm insanlığa huzur getirmesi dileğiyle bütün okuyucularımızın yeni yılını kutluyor, hayırlar getirmesini diliyorum.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Reklamı Geç