Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY’DE BÜYÜK YANKI UYANDIRACAK ANKET SONUÇLARI…

Bir zamanlar sadece 320

Bir zamanlar sadece 320 oy farkla Çekmeköy’de seçim kazanan Ak Parti’li Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, bugün gelinen noktada hizmetlerin vatandaş nezdinde büyük memnuniyet yarattığını söyledi ve belediye dışındaki bir kurumun yaptırdığı anketi meclis toplantısında açıkladı.

İki dönem önce CHP Adayı Hüseyin Sipahi ile başa baş bir yarışın sonucunda sadece ve sadece 320 oy gibi kıl payı bir farkla belediye başkanı seçilen Ak Parti Adayı Ahmet Poyraz, ikinci kez aday gösterildiğinde makası biraz daha aralayarak rahat bir seçim almıştı. Geçtiğimiz hafta 2018 yılı performans değerlendirmesi ve bütçe görüşmelerinin gerçekleştiği meclis toplantılarının bütçe oylaması sonrasında konuşan Başkan Ahmet Poyraz, Çekmeköy’de CHP tabanını adeta şoke edecek bir anket açıkladı. Hizmet ve yatırımları değerlendiren Başkan Poyraz, “Allah rızası için görevimizi yaparken vatandaşımızın duası bize yetiyor” dedi.

ÇEKMEKÖY’DE CHP’Lİ SEÇMENİN % 17’Sİ “POYRAZ VE YÖNETİMİNE OY VERİRİM” DEMİŞ..

Çekmeköy’de yaptıkları hizmetlerin vatandaş nezdinde büyük memnuniyet yarattığını söyleyen Başkan Ahmet Poyraz, belediye dışındaki bir kurumun yaptırmış olduğu bir anketin sonuçlarını meclis üyeleri ile paylaştı. Poyraz; “Bugün gelinen noktada elhamdülillah sirinevlerspot.com Çekmeköy genelinde CHP’li seçmenin belediyeden memnuniyeti % 54, belediye başkanından memnuniyeti % 63. İlçemizdeki CHP’li seçmenin % 17’si mevcut yönetime oy veririm demiş. Demek ki iyi niyetimiz halkımız tarafından da anlaşılmış bu benim için bir şereftir” dedi.

BÜTÇE OYLAMASINI BİLE BEKLEMEDEN SALONDAN AYRILAN CHP İLÇE BAŞKANI NE AÇIKLAMA YAPACAK? Bu anket açıklaması sonrasında Ak Parti tabanında Başkan Poyraz’ın üçüncü dönem için aday olabileceği yorumlarına neden olurken, söz konusu ankete karşılık bütçe görüşmelerinde henüz oylama yapılmadan Başkan Poyraz’ın konuşması öncesinde meclis salonundan ayrılan CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş’ın nasıl bir değerlendirme yapacağı merak konusu.

diyarbakır haber

diyarbakır haberleri

diyarbakır son dakika

Reklamı Geç