Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Bu ısırıklar bizi yıldırmaz”

Bu haberin fotoğrafı yok

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, Hollanda’da köpeklerin ısırdığı Hüseyin Kurt’u ziyaret etti

uskudar bu ısırıklar bizi yıldırmaz 1

“Hollanda’nın itleri, değerli kardeşimizi ısırdı. Bu ısırıklarla bizleri korkutacaklarını zannedenlerin bugün diz bağları çözülmüştür. Korkuyorlar. Dün dedelerimizden korkmuşlardı bugün torunlarından korkuyorlar. Biz de bu ülke için canın verebilecek insanlar bitmeyecek.”
Ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu belirten Hüseyin Kurt da “Sayın Bakanımızı dinlemek amacıyla konsolosluk binamızın önünde bulunuyorduk. Orada Hollanda polisinin hain saldırısı sonucu bu duruma düştük. Orada göründük doktorlara, ilgi fazla yoktu. Artık nedenini bilemeyiz. Türkiye’ye gelmeye karar verdik. Sayın devlet büyüklerimiz davet etti bizi. Geldik, çok güzel ilgileniyorlar. Burada doktorlarımız, hocalarımızdan Allah razı olsun. Toparlanmaya başladık. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere devlet büyüklerimize teşekkür etmek istiyorum. Allah hepsinden razı olsun. AK Parti Üsküdar İlçe Teşkilatı da ziyaretimize geldi. Çok güzel moral oldu” diye konuştu.  

uskudar bu ısırıklar bizi yıldırmaz 2

uskudar bu ısırıklar bizi yıldırmaz 3

Hüseyin Kurt yattığı odanın penceresinden dışarıda kendisine destek için gelen AK Parti Üsküdar İlçe Teşkilatı mensuplarına el salladı ve teşekkür etti.

Reklamı Geç