Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“BU ÖNEMLİ SÜRECİ MİLLETİMİZİN GÖNLÜNE GİREREK BAŞARACAĞIZ”

Yerel seçime giderken, yerel

Yerel seçime giderken, yerel basın temsilcileriyle bir araya gelip gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Ak Parti Üsküdar İlçe Başkanı Adem Kaan Pehlivan, “Belki de bir final diyebileceğimiz bu önemli seçim sürecinde; milletimizin gönlüne girerek, 400 bin Üsküdarlı seçmenden en az 200 bininin oyunu almayı kendimize hedef koyduk” dedi.

Ak Parti Üsküdar İlçe Başkanı Adem Kaan Pehlivan, Mart 2019 yerel seçim sürecini bölgede görev yapan yerel basın temsilcileriyle kahvaltılı basın toplantısında değerlendirdi. Yerel basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Başkan Pehlivan, “Çok önemli bir seçim sürecini yaşayacağız. Belki de bir finale gidiyoruz. Önemli çünkü bu ülke 2014 Mart’tan 2019 Mart’a kadar tam 7 seçim yaşadı ve bir de darbe girişimi var. Son 5 senede bu ülke çok zor ve önemli bir dönem geçirdi” dedi.

“Dünyanın en önemli ülkesi ve şehrimiz, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu sayesinde önemli badireleri atlattı” diyen Pehlivan açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Gelinen süreçte yine bir yerel seçime gidiyoruz ve İstanbul önemli bir isme Sayın Binali Yıldırım’a teslim edilmiş ve Üsküdar da tecrübeli bir isim, yeniden Hilmi Türkmen’le yola devam edecek inşallah. Üsküdar’ın Sayın Hilmi Türkmen başkanımızla son yıllarda yaşadığı değişim ve dönüşüm ortada. Milletimizin emanetine en iyi şekilde sahip çıkıldı ve bu ilçeye sayısız önemli eser kazandırıldı.

Bunlar arasında sahil düzenlemesinden, imar sorununun çözümüne, nevmekandan millet bahçesi ve engelsiz yaşam merkezine kadar sayısız hizmetler yer alıyor. Son yaptığımız 8-9 eserin açılışı yapılanlar içerisinde yüz 10 bile değil. Hizmetler tecrübeyle kazandırıldı. Kaynak yine Üsküdar halkımız ve milletimizin bize güveni oldu. Önümüzdeki dönemde özellikle boğaz bölgesi yeni imar planı var gündemimizde. Gelecek 50-100 yılı etkileyecek dönüşümü sağlayacak olan imar planlarının hayata geçirilmesi vatandaşımızı kalkındıracak.

Yine büyükşehir belediyemizin de Üsküdar’a özel çok önemli plan ve projeleri var. Onlar da zamanı geldikçe gerek siz yerel basınımız aracılığı ile gerekse ulusal medyamız aracılığı ile kamuoyuna duyurulacaktır. 2019 Mart seçimlerinde de bu teşkilat yeni bir seçim zaferine hazırlanmaktadır. Halkımızın gönlüne girerek bu başarıyı elde etmeyi hedefliyoruz. Üsküdar’daki 400 bini aşkın seçmenimizden en az 200 bininin oyunu almak gibi bir hedef belirledik. Milletimizin gönlüne girerek bu hedefimize ulaşmaya çalışacağız.”

Reklamı Geç