Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BU SENE O ALANLARDA KURBAN PAZARI KURULMAYACAK…

Geçen sene büyük tartışmalara

Geçen sene büyük tartışmalara neden olan kurban pazar alanları için bu yıl erken davranan belediye astırdığı; “Çevre sakinlerinin huzuru ve halkımızın refahı gözetilerek, bu alanda kurban satış pazarı kurulmayacaktır” duyurularıyla noktayı koydu.

cekmkypazar5Çekmeköy’de geçtiğimiz yıl büyük tartışmalara neden olan ‘kurban pazarı’ alanları bu yıl kurulmayacak. İlçenin önemli merkezlerinden Kemerdere’de Ağaoğlu’nun arazisi olarak bilinen büyük yerde ve Şile Otoyolu’na cephe Rapsodi Evleri yanındaki alana geçtiğimiz sene kurulan kurban pazarları büyük tartışmalara neden olmuş ve bu konuda yerel yöneticilerle vatandaş zaman zaman karşı karşıya kalmıştı.

cekmkypazar3Beraberinde rant iddialarını da gündeme getiren tartışmalar bayram öncesi ilçenin neşesini kaçırmış ve kurban pazarlarının çevreye verdiği zararla bölgenin kalitesini düşürdüğü gibi söylemlere neden olmuştu. Çekmeköy Belediye Meclisi oturumlarında da muhalefetin sıkça dile getirdiği kurban pazarı alanları hakkında savunma yapan belediye yöneticileri, Çekmeköy halkının isteği üzerine kurban pazarı alanlarının kurulmasına izin vermek zorunda kaldıklarını ifade etmişlerdi.

cekmkypazar6Bu seneki kurban bayramı öncesinde ise erken davranan Çekmeköy Belediyesi, bu yerlere kurban Pazar alanı kurulmayacağını astığı büyük afişlerle duyurdu. “Çevre sakinlerinin huzuru ve halkımızın refahı gözetilerek, bu alanda kurban satış pazarı kurulmayacaktır” denilen büyük yazılarla aynı tartışmaların bu yıl yaşanmayacağı kesinleşmiş oldu.

cekmkypazar2Çekmeköy halkının büyük oranda memnun olduğu bu duyurulara bazı vatandaşlar ise, “Şimdi kurban almak için daha uzaklara mı gideceğiz” şeklinde tepki gösteriyor.

cekmkypazar4

Reklamı Geç