Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BU YIL DA GAZETECİLERİ UNUTMAYAN BEM-BİR-SEN 7 NO’LU ŞUBE’YE TEŞEKKÜRLER..

Her yıl yaptığı farklı

Her yıl yaptığı farklı organizasyonlarla 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü unutmayan Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen), bu yıl da güzel bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Yalova Termal Otel’de Anadolu Yakası yerel basın mensupları ve ajans temsilcilerini ağırlayan Bem-Bir-Sen 7 No’lu Şube, bu yılki ‘İbrahim Keresteci Basın Ödülleri’ni törenle sahiplerine takdim etti. Yerel Gazete’nin onur ödülünü Şube Başkanı Niyazi Karakoç’un elinden gazetemiz İmtiyaz Sahibi Kenan Baylan aldı.

bembirsen yalova basın ödül 9Bu yıl da son derece anlamlı bir etkinliğe imza atan Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) 7 Nol’lu Şube, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile bölgemiz yerel basın mensupları ve ajans temsilcilerini Yalova Termal Otel’de ağırladı. Yalova Termal’in sıcak su kaplıcaları ve harika doğası ile baş başa muhteşem 2 gün geçiren basın mensupları, unutulmaz anlar yaşadı. Etkinliğin ikinci gününde ise katılımcı basın mensuplarına ödül töreni vardı.

bembirsen yalova basın ödül 5Bu yılki basın ödüllerinin elim bir kazada hayatını kaybeden Bem-Bir-Sen Genel Sekreteri İbrahim Keresteci’ye atfedildiği programda Büyük Birlik Partisi eski Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile birlikte helikopter kazasında hayatını kaybeden İHA muhabiri İsmail Güneş’in anısına bir belgesel gösterimi yapıldı. Usta sunucu Sezgin Maden’in mizahi sunumuyla renk kattığı programa Seyfullah Kartal da okuduğu anlamlı şiirleri ile eşlik etti. Bem-Bir-Sen Genel Başkanı ve yöneticilerin yoğun hava muhalefeti nedeniyle katılamadığı programda konuşan 7 No’lu Şube Başkanı Niyazi Karakoç, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” kapsamında düzenlenen ödül töreninde gazetecilerle bir arada olmaktan mutlu olduğunu söyledi.

bembirsen yalova basın ödül 2Karakoç gazetecilerin 15 Temmuz darbe girişimi sırasında sergiledikleri dik duruşla örnek olduğunu belirterek, “15 Temmuz darbe girişiminde göstermiş olduğunuz ‘milli birlik ve beraberlik’ duyguları hareketi içerisinde hepiniz bu ödülü almaya hak kazandınız. Ülkemiz zor bir dönemde geçiyor. 15 Temmuz’da darbe girişimini milletçe ve basın mensupları olarak birlikte bertaraf ettik, 102 yıl önce Seyit onbaşı nasıl ki o topları Rumeli tabyasından atıp iki gemiyi karanlık sulara boğduysa, yine bizim 15 Temmuz’da milletçe ve basın mensupları olarak birdik. Birlikte ülkemiz üzerine oynanan oyunları bozduk” ifadelerini kullandı.

bembirsen yalova basın ödül 8Törende, İhlas Haber Ajansı ve Türkiye Gazetesi de ödüle layık görüldü. İHA Bölge Müdürü Oğuzhan Güven’in plaketini İHA İstihbarat Şefi Ömer Faruk Aydemir alırken, Türkiye Gazetesi adına ise Cüneyt Bitikçioğlu’na plaketi verildi. Yerel Gazete’nin de ödülünü Bem-Bir-Sen 7 No’lu Şube Başkanı Niyazi Karakoç, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Kenan Baylan’a bizzat takdim etti. Anlamlı ödül için teşekkür eden Kenan Baylan, Bem-Bir-Sen’i ve 7 No’lu şubenin fark yaratan çalışmalarından dolayı kutladı. Tören toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

bembirsen yalova basın ödül 4

bembirsen yalova basın ödül 10

bembirsen yalova basın ödül 1

bembirsen yalova basın ödül 6

bembirsen yalova basın ödül 11

bembirsen yalova basın ödül 3

bembirsen yalova basın ödül 7

Reklamı Geç