Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“BU ZOR GÜNLER DE GEÇECEK VE HERKES RAHAT BİR NEFES ALACAK..”

Geçtiğimiz Şubat ayında yapılan

Geçtiğimiz Şubat ayında yapılan kongrede, “Gelecek Biziz” sloganıyla CHP Çekmeköy Gençlik Kolları Başkanı seçilen Gürkan Kılıç, Türkiye Cumhuriyeti’mizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak Milli Mücadele fitilini ateşlemesinin 101. yılında verdiği özel mesajda; “Atatürk gençliği, bu ülkenin geleceği ve bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’nin en büyük teminatıdır” dedi. Koronavirüs salgın günlerinde halkın pandemiyle mücadelesine katkı sunmak ve toplumsal dayanışmaya destek olmak amacıyla Çekmeköy gençliği olarak, ilçe yöneticileriyle birlikte her zaman sahada olduklarını kaydeden Kılıç, “Bu zor günlerin de elbette üstesinden hep birlikte geleceğiz” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

CHP Çekmeköy Gençlik Kolları Başkanı Gürkan Kılıç, bu yıl 101. yılını Koronavirüs salgını gölgesinde kutladığımız 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı özel mesajını www.yerelgazete.com.tr aracılığı ile verdi. Atatürk gençliğinin, ülkenin geleceği ve bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’nin en büyük teminatı olduğunu kaydeden Kılıç, “Bizlerin görevi, milli bayramları en coşkulu şekilde yaşamak ve yaşatmak. Bugün, fiziksel olarak gösterişli kutlamalar yapma imkanı bulamasak da 19 Mayıs’ı kalbimizin derinliklerinde hissederek yaşıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti var olduğu müddetçe 19 Mayıs’lar, geçmiş ve geleceğimizin yıkılmaz köprüsü olarak milli şuurumuzun temel taşı vazifesini üstlenmeye devam edecektir” dedi.

CHP Gençlik Kolları Başkanlığı görevine seçilmesinin üzerinden geçen zaman diliminde malum pandemi süreciyle karşılaştıklarını ifade eden Gürkan Kılıç, “Ülkemizle birlikte bütün dünyayı etkisi altına alan bu süreçte, Çekmeköy özelinde ilçe yöneticilerimizle birlikte halkın pandemiyle mücadelesine destek olmak ve toplumsal dayanışmaya katkı sunmak adına sürekli sahada olduk. İlçe örgütümüzün bu yöndeki çalışmalarında Çekmeköy gençliği olarak en ön safta yer almaya gayret gösterdik. Çekmeköy’ün bütün mahallelerinde ve sokaklarında işinden gücünden geri kaldığı için ekonomik zorluklar çeken vatandaşlarımız başta olmak üzere destek talebinde bulunan herkese yardım elimizi uzatmaya çalıştık” dedi.

“Birileri her ne kadar toz pembe tablolar çizmeye çalışsa da ülkenin ekonomik durumu malum” diyen Gürkan Kılıç, şunları kaydetti: “Ekonomik açıdan hiçbir zaman iki yakası bir araya gelmeyen dar gelirli vatandaşımız bu süreçte daha çok yara aldı. Vatandaş için açıklanan sözde destek paketleri, ötelemeden, ertelemeden, faizli krediden ve de esnetmeden başka bir şey içermiyor. İnsanlarımız zor günler geçiriyor. Herkes sıkıntıda. Pandemi günleri iyilikseverlerin yardımlarıyla bir nebze hafifletiliyor.

İşte bu noktada yurdun dört bir yanında ve İstanbul’un her bir semtinde olduğu gibi CHP gençliği olarak karınca kararınca misali bizler de her zaman halkımızla dayanışma içinde olmaya çalıştık. Yeri geldi 65 yaş üzeri olduğu için evinden çıkamayan amcalarımızın, teyzelerimizin mutfak alışverişini yapıp kapısında teslim ettik, yeri geldi kapı kapı gezerek erzak kolileri dağıtık. Sokak hayvanlarını unutmadık.

Gerek İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yapılan başvurular gerekse İstanbul İl Başkanlığımız ve İlçe Başkanlığımız aracılığı ile yapılan yardımların takipçisi olduk. Sorumluluğumuzun bilinciyle verilen her görevi yerine getirdik, getirmeye devam ediyoruz. Sınav tarihinin oynanması gibi konularda sokaktaki gençlerimizin duygu ve düşüncelerini kayıt altına alıp yetkili birimlere ilettik.

İlçe Başkanımız Sayın Hüseyin Kızıldaş ve ilçe yöneticilerimizle birlikte uyum içinde hareket ederek bu süreci olması gereken en hassas şekilde bugünlere getirdik. Dileğimiz bu günlerin tez zamanda olumlu güzel neticelerle sonlanması ve bütün insanlığın rahat bir nefes alması. Dayanışma içinde bu zor günleri atlatacağımıza olan inancımız tamdır.” 

Reklamı Geç