Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BULGURLU’YA AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ..

Üsküdar Belediyesi tarafından temeli

Üsküdar Belediyesi tarafından temeli 11 ay önce atılan ve yakınlarda kaybettiğimiz Memduh Cumhur’un adı verilen Bulgurlu aile sağlık merkezi törenle hizmete açıldı.

Bulgurlu Aile Sağlığı Merkezi’nin açılış töreninde Kur’an tilavetini takiben kürsüye gelen Başkan Hilmi Türkmen; “Buraya adını verdiğimiz rahmetli Memduh Cumhur ağabeyimiz tam bir İstanbul Beyefendisiydi, Üsküdarımızın sembol isimlerindendi, sağlıkta öncü bir belediye olarak onun adını burada yaşatacağız inşallah.” diyerek yakınlarda açtığımız Ünalan Semt Polikliniği ve önümüzdeki günlerde açacağımız Üsküdar Ağız ve Diş Hastanesi ile birlikte sadece son dönemde 8 sağlık tesisi açarak misyonumuzu ortaya koyduğumuzu belirtti. Daha sonra kürsüye gelen Rahmetli Memduh Cumhur’un eşi Selma Cumhur “Üsküdar Belediyesi’nin alicenaplığına ailemiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek ve Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Ahmet Emre Bilgili’nin de kısa birer konuşma yaptığı program kurdele kesimi ve tesisin gezilmesiyle sona erdi.

Reklamı Geç